Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Z tego co piszą na grupie sanatoryjnej Fb ,to styczeń .Numerki tak pomykają,że też się zastanawiam czy nie będzie szybciej .Mam na dzień dzisiejszy 4100 .Pozdrawiam.
Witam. Dawno tu nie zaglądałam. Nie wiem czy dobrze sie zorientowałam po postach, że czas oczekiwania na sanatorium to obecnie około 10 miesięcy od złożenia wniosku?
NFZ Łódź skierowanie na astmę oraz kregosłup.
Noż kurde nie jest dobrze, bo skierowanie mam z połowy lipca a numerek się zrobił 2000 i spada po 300-400 dziennie, to zara dostane przydział. A miało być na wiosnę.... Przed Wielkanocą nie mogę jechać....