Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Pogaduszki.
A ja żadnego wychodnego na posiłki nie mam, sama se muszę zrobić. Sanatorium się skończyło.
U mnie podobnie jak u Was szaro, buro i ponuro.
Kołderka w sypialni sprawdza moją silną wolę.
Dzień dobry
Niedzielny mglisty ,chłodny dzień.
Odpoczywam ,obiadek tylko dla mnie i męża
Młodzież wyjazdowa ,Istebna Koniaków .może po koronki pojechali .Dobrze nie będzie gości w domu .
Nareszcie cisza i spokój ,czasami lubię taki czas :
Spokojnego pogodnego dnia i dużo wypoczynku
Pozdrawiam pogaduszki
Witam po poludniu
Towarzycho zwlecze się po meczu po 16
Obiadek poszykowany, ziemniaczki tylko, nawet ciacho oraz sos czosnkowy też jest kąski z kurczaka mniammm
Dobrego reszty dnia życzę Wam
Dzień dobry
Szaro ponuro chłodny mglisty dzień.
Zła widoczność na drodze
Weekend ,przeznaczony na wypoczynek.
Nie lubię poniedziałku ,szara codzienność.
Skierowanie ,papierowe przysłane do domu
Trzeba ,zrobić przygotowanie
Miłego , pogodnego dnia pozdrawiam
Dzień dobry
Faktycznie słabo na dworze
Mąż robi zakupy na jutro wg. Listy
Przyłączam sie do uśmiechu Nutki i piję kawę dalej
Zapraszam , chetnych bo mam dodatkowo ciasto czekoladowo- serowe
Dobrego dnia życzę
Dzień dobry w świątecznym dniu
Wczoraj byłam w teatrze Roma na występie Edyty Geppert. Wrażenia super, pani po 70-tce porwała tysięczną publiczność ciekawym i różnorodnym repertuarem. Starsze utwory w świetnej aranżacji, świetny akompaniament muzyków.
Rewelacyjnie spędzony wieczór.