Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Samo miasteczko do przejścia z jednego końca na drugi to może spacerkiem ok. 40 min przynajmniej zimą, bo ja byłem koniec stycznia, a teraz będę na turnusie świątecznym siedem dni od 20 grudnia.
Mnie bardziej interesują jakieś szlaki turystyczne w okolicy. Żabia Góra itp:) Samo miasteczko mozna szybko oblecieć Mając auto liczę na zwiedzanie okolicy
Za naszego pobytu dziewczyny z forum próbowały chodzenia po szlakach, ale z powodu błota i warunków atmosferycznych szybko musiały zmienić z chodzenia na szlaki, na chodzenie na fajfy i dancingi do Krakowiaka, a te są w odległości ok. 1 km od naszego ośrodka.
Czyli było chodzenie ale na tańce.