Po sanatorium w Lwigrodzie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 19 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: Po sanatorium w Lwigrodzie

Post autor: Genever »

Jarkoz mnie Twój komentarz też nie rozbawił :roll:
Kruszynko :kwiat: dziękuję za instrukcję pewnie też mi się przyda jak uprawiając jogę będę zdjęcia robić 8-)
Lorek :serce: dzięki Ci serdeczne za Twój czas , opinię i zdjęcia, nie Ty pierwszy masz z obróceniem zdjęć problem a niestety nie ma z nami wyjątkowego dżentelmena od którego niektórzy panowie mogliby się wiele nauczyć. I tutaj dam :!: chociaż trzepie mnie jak widzę nadużywanie tego znaku przy każdym wpisie. Nie lubię jak ktoś na mnie krzyczy pisząc. ;)
Pozatym życzę wszystkim pięknej niedzieli i spokojnosci.
kruszynkaK
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2021 22:24
Podziękował: 330 razy
Podziękowano: 70 razy

Post autor: kruszynkaK »

Lorek pisze: 22 lis 2025 12:03 Jak usunąć zamieszczony zbędny post?
Na usunięcie posta (przez piszącego są chyba 3 min .)
Często jest ,że pisząc coś, rwie internet i po wybraniu opcji :
wyślij, klikamy niepotrzebnie jeszcze raz i dwa na :wyślij, a post już się
po tej pierwszej czynności zapisał. ( Potem mamy 2 posty ,tak też jest ze zdjęciami)
Jak jest obszerna treść warto przed wybraniem :wyślij skopiować tekst .
Dotykasz wtedy przy pierwszym wyrazie na początku treści i lekko prowadzisz palec
do końca posta aż treść zaznaczy się cała kolorem i nad nią pisze : kopiuj .
Klikasz na to I masz skopiowany tekst .
Jeśli używasz myszy to też jest skopiowany (tylko poslugując się nią
klikasz prawą połową myszki ) ,jeśli używasz klawiatury jak np w tablecie ,czy innym
smartfonie, to też masz skopiowany tak postępując jak piszę wyżej. ;)
Następnie zerknij spokojnie czy jest w ramce Twój post ,jesli nie ma ,otwórz to pole od nowa .
Dotknij delikatnie palcem na na nie i zobaczysz napis wklej i kliknij na ten napis.
Jest też określony czas by skopiowany tekst wkleić. Trzeba to zrobić zaraz nie za 2 dni ;)
(Chyba ze masz elektroniczny notes i tam go wkleisz.)
A pokaże się Tobie treść posta ,następnie kliknij :wyślij i to wszystko .
Lorek najlepiej jest daną instrukcję co i jak wpisać sobie :
1) Zrob to ......
2) .......... itd
Taka sciaga i w krótkim czasie masz temat obcykany ,więc
nie będzie już potrzebna . :) 👋👋dobrego dnia .
Ps teraz kopiuję ten tekst, by jak internet podskoczy :lol: nie pisać od nowa ;)
Lorek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2022 17:01
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Lorek »

Hej hej, ta aplikacja Nasze Sanatorium niestety jest wadliwa i bardzo uciążliwa skoro nie może sam autor dokonywać w opublikowanym poście poprawek. Ponadto powiem Wam że wielokrotnie pisałem swój długi post, bo gdy chciałem go wysłać do czytania to mnie wylogowało niejednokrotnie!! Stąd moje mega zniechęcenie do tej aplikacji i dążenie do poprawiania moich publikacji!!! Osobiście na nikogo nie gniewam się a niektóre opinie są fajne i dowcipne bo po to też i czasami jeździ się do sanatorium aby super się bawić ;-) pozdrawiam Wszystkich i życzę pięknych wrażeń i wspaniałych współlokatorów 🤩❤️🥰👍
Załączniki
IMG_4500.jpeg
IMG_4500.jpeg (99.55 KiB) Przejrzano 534 razy
IMG_4496.jpeg
IMG_4496.jpeg (86.03 KiB) Przejrzano 534 razy
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 8 razy
Podziękowano: 27 razy

Post autor: Andrzej1958 »

jarkoz pisze: 22 lis 2025 18:46 Felice , uważasz się za strażnika tego forum ? Jak widzę na profilu, to nigdy nie byłaś w sanatorium i nie znasz tych klimatów. Więc zachowaj te złośliwości dla siebie, jeśli nie znasz się na żartach .
Ja w kwestii formalnej, odnośnie profilu i stażu sanatoryjnego.
Jest wiele możliwości jego ustawienia. Można go wyłączyć, można wstawić dowolną liczbę i potem ją po każdym powrocie aktualizować lub nie. Od forumowicza zależy czy jest ona prawdziwa.
Ja przestałem aktualizować.
Więcej mówi o doświadczeniu data od kiedy jest się na forum.
kruszynkaK
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2021 22:24
Podziękował: 330 razy
Podziękowano: 70 razy

Post autor: kruszynkaK »

Lorek pisze: 23 lis 2025 11:55 Hej hej, ta aplikacja Nasze Sanatorium niestety jest wadliwa i bardzo uciążliwa skoro nie może sam autor dokonywać w opublikowanym poście poprawek. Ponadto powiem Wam że wielokrotnie pisałem swój długi post, bo gdy chciałem go wysłać do czytania to mnie wylogowało niejednokrotnie!! Stąd moje mega zniechęcenie do tej aplikacji i dążenie do poprawiania moich publikacji!!! Osobiście na nikogo nie gniewam się a niektóre opinie są fajne i dowcipne bo po to też i czasami jeździ się do sanatorium aby super się bawić ;-) pozdrawiam Wszystkich i życzę pięknych wrażeń i wspaniałych współlokatorów 🤩❤️🥰👍
Niestety mylisz się .To nie NS jest wadliwy ,tylko albo Twoje urządzenie, albo przegladarka .
Zmień na inną i nie będzie Ciebie wyrzucać :P :lo😂
Lorek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2022 17:01
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Lorek »

Hejka, jeszcze jedno zdjęcie z parkometru z ulicy Cichej o parkowaniu w mieście Krynicy Zdroju. To informacja dla zainteresowanych jak korzystać z parkingów miejskich, gdyż nie spotkałem się z tą informacją na forum. Pozdrawiam
Załączniki
IMG_4602.jpeg
IMG_4602.jpeg (83.91 KiB) Przejrzano 322 razy
ODPOWIEDZ