Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam nocne gaduły
Mnie zasypało jest bielusieńko i nawet przyjemnie.
Spacerek zaliczony, małe piwko wypite u koleżanki
Felice wiem za co
Ewasz czytałam, ze ty znowu nie możesz usiedzieć na czterech literach
Andrzejku bywaj tutaj częściej...... nie da się o tobie zapomnieć
Felice pisze: 23 lis 2025 10:13
Jędruś jak się cieszę, że wywołałam wilka z lasu. Zaglądaj i pisz wbrew wszystkim przeciwnościom losu.
Słoneczko , wiesz za co.
Jakby takie wszystkie wilki były jak ja to groziło by im wyginięcie-taki jestem grożny Felicjo
Zasypało chyba wszystkich i pozostaje jak pisze Słoneczko siedzieć na 4 literach
Ewuś zastanów się nad tym wyjazdem bo aura nie żartuje
Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie i Miłego popołudnia i wieczoru życzę
MaryKate pisze: 21 lis 2025 17:05
Nie udzielam się w tematach szalona paczka i pogaduchy to może zacznę tutaj i coś ruszy, zobaczymy zapraszam do pisania