Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Marzena1115_ pisze: 24 sie 2025 16:11
Witam wyjeżdżam z Gliwic do Wysowej Zdrój, jeśli ktoś wyjeżdża ze Śląska własnym autem chętnie się zabiorę partycypując w kosztach podrózy. Pozdrawiam Marzena
witam
jadę do sanat. biawena 3.11.2025 z Dąbrowy Górniczej.
Witam jeśli chodzi o Biawene ogólnoustrojowa to jak piszą pokoje 4 osobowe posiłki śniadanie 9,45 obiad 14 kolacja 18 . Zabiegi 5 dziennie włącznie z sobota czyli na turnus 80 jest. Kładą duży nacisk na ćwiczenia czyli w basenie na materacach grupowa na sali ćwiczeń indywidualne ! Chodź są rozpisane popołudniu to spokojnie do obsady się je da wykonać a jak ktoś ma słaby sen w tak wieloosobowym pokoju to od 7 można zaczynać ! Wszystko ja plus jeden minus pokoje 4 osobowe !!! Pozdrawiam i miłego wypoczynku
Toniusia dzieki za odpowiedz,ale napisz cos wiecej na temat pobytu.Interesuje mnie jakie zabiegi,wyzywienie,jakie duze pokoje,czas wolny,czy mozna opuszczac osrodek.Jednym slowem czy warto jechac?
Zabiegi ja miałam okłady borowinowe ćwiczenia grupowe Ćwiczenia w basenie ćwiczenie w odciążeniu czyli w klatce ultradźwięki prądy raczej każdy to samo A i jeszcze miałam taki masaż uciskowy nóg to w takie rękawy nogi wkładają jedzenie smaczne niektórym było mało śniadanie słabsze jak kolacja .wychodzić oczywiście można my nawet dwa auta w jedną niedzielę pojechaliśmy do Krynicy na miejscu jest kawiarnia zawsze W poniedziałek jest karaoke więc jeśli chodzi o śpiewać tam też są potańcówki ale myśmy chodzili do ośrodka niżej do kawiarni tam codziennie były potańcówki minus pokoj 4 osobowe standard słaby jeśli jesteś po zabiegu to radziłabym ci jechać do Buska Zdroju wojskowego ale jeśli jesteś tam stabilny tak jak ja to tylko wysuwać pozostaje pozdrawiam daj znać czy się zdecydowałeś pojechać
Toniusia napisz jeszcze jakie duze sa pokoje czteroosobowe,czy w dwojce sa tylko malzenstwa.Czy z zabiegow jest masaz klasyczny i kriokomora?Czy warto wczesniej przyjechac i wybrac dobre lokum,czy w pokoju jest czajnik i telewizor.Dzieki za odpowiedz.