To jakis absurd ze pary jednoplciowe maja wieksze przewileje niz hetero ,mam na mysli wyjazd z kolezanko np,lub z kolegoGIENIA pisze: 01 gru 2025 15:25 Masz rację ZbysiucZa się przystosować do wymogów sanatoryjnych
też z koleżanka rozważamy pomysł edwardo
![]()
bardziej koleżance na tym zależy , mnie wsjo rybka
![]()
wspólny wyjazd
-
Arker
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
- Oddział NFZ: Lubelski
- Podziękował: 54 razy
- Podziękowano: 33 razy
Re: wspólny wyjazd
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 52 razy
Ty się zdecyduj kto z kim w tym pokoju ma mieszkać, chłop z babą czy baba z babą lub chłop z chłopem?
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
Liczy się, że dostanę dwójkę i będę w niej ze znaną mi osobą, a nie z dziadkiem, którego trzeba prowadzać na posiłki, bo sam nie mógł trafić i nie miał pojęcia o której jest obiad , czy kolacja.
Tak jak pisze Gienia trzeba się dostosować do wymagań sanatoriów i ja to właśnie chcę zrobić.
Solo już nigdy do sanatorium nie pojadę, chyba, że będę miał jedynkę zapewnioną przed zameldowaniem się w recepcji.
W przeciwnym razie robię zwrot w tył na lewo, jak w wojsku i wracam do domu.
Tak podobno robią małżeństwa, jak chcą ich rozdzielić z braku dwójek. Trzeba uczyć personel sanatorium i może wtedy będzie normalnie, bo zostają bez kasy za mój pobyt.
- lubelanka64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 4 razy
-
Arker
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
- Podziękował: 54 razy
- Podziękowano: 33 razy
Dalem tylko przyklad ,skoro malzenstwa sa traktowane w sposob wyjatkowy,to tego samego pwinni oczekiwac inni kuracjusze ,np.Zbigniew tez powinien dostac zakwaterowanie z kolezanko z automatu jak malzenstwa razem w pokojuKleinehexe pisze: 01 gru 2025 17:22 Arker, coś się w zeznaniach plączesz.Przecież byłeś do tej pory wielkim przeciwnikiem małżeńskich wyjazdów do sanatorium, a teraz już z koleżanką w pokoju być też źle?
![]()
Ty się zdecyduj kto z kim w tym pokoju ma mieszkać, chłop z babą czy baba z babą lub chłop z chłopem?![]()
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 103 razy
- Podziękowano: 76 razy
Kto nie zgłosi ... czwóreczki bez kibelka czekają
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 103 razy
- Podziękowano: 76 razy
Takim małżeństwom pa pa na drogę , obciążenie kosztami pobytu i mozliwość ze skorzystania z następnego turnusu za kilka latzbigniew165 pisze: 01 gru 2025 18:41
W przeciwnym razie robię zwrot w tył na lewo, jak w wojsku i wracam do domu.
Tak podobno robią małżeństwa, jak chcą ich rozdzielić z braku dwójek. Trzeba uczyć personel sanatorium i może wtedy będzie normalnie, bo zostają bez kasy za mój pobyt.
Gdyby któreś z nich musiało iść do szpitala , to drugie położyłoby się obok niego
-
kruszynkaK
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 lip 2021 22:24
- Podziękował: 330 razy
- Podziękowano: 70 razy
Nie ważna jest płeć, ważne są uczucia
Genever
Chociaż miło by było ...