wspólny wyjazd

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 33 razy

Re: wspólny wyjazd

Post autor: Arker »

GIENIA pisze: 01 gru 2025 15:25 Masz rację Zbysiu :D cZa się przystosować do wymogów sanatoryjnych :D też z koleżanka rozważamy pomysł edwardo :lol: :lol: bardziej koleżance na tym zależy , mnie wsjo rybka ;)
To jakis absurd ze pary jednoplciowe maja wieksze przewileje niz hetero ,mam na mysli wyjazd z kolezanko np,lub z kolego
Ostatnio zmieniony 01 gru 2025 16:57 przez Arker, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

Co my to poradzimy :?: :lol: :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: Kleinehexe »

Arker, coś się w zeznaniach plączesz. :lol: Przecież byłeś do tej pory wielkim przeciwnikiem małżeńskich wyjazdów do sanatorium, a teraz już z koleżanką w pokoju być też źle? :o
Ty się zdecyduj kto z kim w tym pokoju ma mieszkać, chłop z babą czy baba z babą lub chłop z chłopem? :lol:
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 19 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Genever »

Ja już nie ogarniam kto z kim, homo hetero, z obrączka czy bez....jak dobrze, że ruszam w pojedynkę, sama siebie jeszcze ogarnę. :lol:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 62 razy

Post autor: zbigniew165 »

Arker z koleżanką, znajomą, a czy to takie ważne. :lol:
Liczy się, że dostanę dwójkę i będę w niej ze znaną mi osobą, a nie z dziadkiem, którego trzeba prowadzać na posiłki, bo sam nie mógł trafić i nie miał pojęcia o której jest obiad , czy kolacja.
Tak jak pisze Gienia trzeba się dostosować do wymagań sanatoriów i ja to właśnie chcę zrobić. ;)
Solo już nigdy do sanatorium nie pojadę, chyba, że będę miał jedynkę zapewnioną przed zameldowaniem się w recepcji.
W przeciwnym razie robię zwrot w tył na lewo, jak w wojsku i wracam do domu.
Tak podobno robią małżeństwa, jak chcą ich rozdzielić z braku dwójek. Trzeba uczyć personel sanatorium i może wtedy będzie normalnie, bo zostają bez kasy za mój pobyt.
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 4 razy

Post autor: lubelanka64 »

Zbyszku popieram Twój punkt widzenia. Pan Arket o jakich przywilejach pisze dla par jednopłciowych?????? Ma chłop problem ze sobą. Pozdrawiam wszystkich, tych bez problemów i tych z problemami.
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 33 razy

Post autor: Arker »

Kleinehexe pisze: 01 gru 2025 17:22 Arker, coś się w zeznaniach plączesz. :lol: Przecież byłeś do tej pory wielkim przeciwnikiem małżeńskich wyjazdów do sanatorium, a teraz już z koleżanką w pokoju być też źle? :o
Ty się zdecyduj kto z kim w tym pokoju ma mieszkać, chłop z babą czy baba z babą lub chłop z chłopem? :lol:
Dalem tylko przyklad ,skoro malzenstwa sa traktowane w sposob wyjatkowy,to tego samego pwinni oczekiwac inni kuracjusze ,np.Zbigniew tez powinien dostac zakwaterowanie z kolezanko z automatu jak malzenstwa razem w pokoju
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

I Arker Zbyszek i Zbyszek , macie rację .... zgłosić , że jest się parą , nieważne jakiej płci i macie zapewnioną dwójkę :lol: :lol: :D
Kto nie zgłosi ... czwóreczki bez kibelka czekają ;)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

zbigniew165 pisze: 01 gru 2025 18:41
W przeciwnym razie robię zwrot w tył na lewo, jak w wojsku i wracam do domu.
Tak podobno robią małżeństwa, jak chcą ich rozdzielić z braku dwójek. Trzeba uczyć personel sanatorium i może wtedy będzie normalnie, bo zostają bez kasy za mój pobyt.
Takim małżeństwom pa pa na drogę , obciążenie kosztami pobytu i mozliwość ze skorzystania z następnego turnusu za kilka lat :) albo potrzebują rehabilitacji , albo tanich wczasów we dwoje :)
Gdyby któreś z nich musiało iść do szpitala , to drugie położyłoby się obok niego :?: :lol: :lol:
kruszynkaK
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2021 22:24
Podziękował: 330 razy
Podziękowano: 70 razy

Post autor: kruszynkaK »

Ciekawie ,ciekawie :lol:
Nie ważna jest płeć, ważne są uczucia ;)
Genever :D ja podobnie jak Ty ,nie mam problemu .
Chociaż miło by było ... :lol: z jakąś :o uroczą w pokoju ;)
ODPOWIEDZ