Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ale nie pół dnia. 15 minut i Królowa Lodu gotowa. To stan umysłu, a nie efekt ablucji.
Dzień dobry! Ponury, mglisty i ciężki jakiś taki, z problemami nagłymi do rozwiązania licznymi, a czułam, że taki będzie w zakończeniach nerwowych jak tylko oczy otworzyłam.
Umęczona jestem, a to poniedziałek dopiero. A miał to być łatwy tydzień...
Miłego!
Taaaa jasne ...... już gdzieś podobne stwierdzenie słyszałem .
Trzeba było z zamkniętymi........ na macajewa .
Umęczona ? to odpoczywaj....... a może to stan umysłu ? .
Początki zawsze są trudne. A u mnie poszło wszystko jak z płatka...... czyli bilans wyszedł na zero, albo prawie na zero .
Jutro nie wychodzę, żeby nie zapeszyć .
Gdzieś, kiedyś, coś, czyli dawno temu i nieprawda.
A sam sobie macaj, ja podziękuję, postoję.
A oczywiście, że to stan umysłu, wreszcie się zgadzamy. Już mi troszku lepiej, to idę szykować dyniowe curry.
To pogratulować i niech to będzie regułą.