Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No, dziś dostałem skierowanie do Sanatorium Uzdrowiskowego w Dąbkach na morzem, turnus zacznie się 8 marca 2026 r. Od poprzedniego pobytu w sanatorium minęło przepisowe półtora roku plus trzy dni. Bardzo się cieszę i czekam na podobne wieści od moich koleżanek i kolegów z tego wątku.
Peonia, sądząc po Twoim numerku i tym, że dzisiaj spadło ich około 180 to powinnaś jutro mieć przydział. Proszę podaj podobnie jak Smaldek jak się ma termin wyjazdu w stosunku do ostatniego powrotu z sanatorium.
Jestem na reumatologii bo chorowałem na jedną z chorób nieuleczalnych (ZZSK). Dziś wiem, że takie nie istnieją, są tylko nieuleczalni ludzie. Ale jak ją już raz zdiagnozowano, to dożywotnio mam ją w papierach i nigdzie indziej. Przydział a wyjazd to różne terminy, a przykład Smaldka potwierdza jedynie zależność 1,5 rocznej odległość od powrotu z ostatniego pobytu w sanatorium. U mnie było by to w drugiej połowie maja.