Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Będę jechał do Polanicy z okolic Płońska. Mogę po drodze kogoś zabrać- będzie się weselej jechało. To będzie mój drugi pobyt w tym sanatorium. Pozdrawiam
Drodzy kuracjusze. czy naprawdę w wyżej wymienionym terminie nikt nie ma skierowania z Województwa Mazowieckiego do Lądka, Długopola, Polanicy, Dusznik czy Kudowy? Oeruję Państwu podwózkę i zastanawiam się wolicie jechać 9 - 15 godz. autobusem lub pociągiem czy 6 godzin ze mną. Państwa wybór. Pozdrawiam serdecznie.Do zobaczenia na miejscu.
Hejka wszystko na to wskazuje, że będę podróżować samotnie z Mazowieckiego. Odliczanie rozpoczęte trzeba będzie zacząć pakowanie. Do zobaczenia w Wielkiej Pieniawie i na tańcach. Pozdrawiam
Do wyjazdu pozostał tylko jeden dzień będę jechał trasą Płońsk węzeł Skierniewice na A2 , Stryków,Łódz, Wrocław, Kłodzko Polanica Zdrój. Mogę kogoś po drodze zabrać.pozdrawiam. Startuję ok.godz. 8 .