Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam
Gieniu spotkanie po latach kuracji ,zrządzenie losu .taka niespodzianka
Życie nas zaskakuje ,pomimo okresu zimowego zapowiada się jak zawsze towarzysko .
Dziękuję Gieniu ,będzie dobrze
Pozdrawiam ,oczekujemy wyjazdu
Witam,
Czy już orientowała się Pani jakie są możliwości dojazdu do Buska z Poznania? Mąż otrzymał skierowanie do Krystyny od 29.01.2026r. Pozdrawiam serdecznie.
Witam
Sephira mąż ma wyjazd 29.O1.2026
Poznań Fliksbus relacja Kołobrzeg Zakopane
Poznań 28,01.2026 godz 23;45 Katowice przyjazd 05:10
Katowice 7:30 Busko Zdrój 10;55 później taxi bo daleka droga
Z Poznania do sanatorium jedzie Pyra Bus tel 5085O1898 lub tel 508501888 .Powrotu Pyra Bus też ma przejazdy do Poznania ,koleżanka sanatoryjna jechała z Poznania do Długopols Zdrój ,ja nie korzystałam.
Pozdrawiam ,numer telefonu admin może skasować .
Wielkie dzięki p.Grażynko za szczegółowe dane dotyczące dojazdu do Buska. Sprawdzimy jeszcze możliwość transportu drogą kolejową i coś wybierzemy. Jeszcze jest dużo czasu...
Odnawiam temat wyjazdu do Buska Zdroju
Dziękuję za wszystkie miłe komentarze
Innej opcji nie przewiduje ,tylko zadowolenie z kuracji .
Tym bardziej z miejsca ,jak Busko Zdrój
Pozdrawiam ,przed wyjazdem ,integracja już jest aktualna .
Sapphira ,całą przyjemność ,po mojej stronie
Witam,
ja byłem w tym roku od 2 stycznia w Krystynie w Busku.
Szczarze mówiąc to byłem wystraszony opiniami tutaj zawartymi.
Ale mój wyjazd to był fantastyczny czas. Szpital Krystyna miejsce jak i sam ośrodek bardzo fajne.Mam porównanie bo to był moj enty raz. Rehabilitacja na niezłym poziomie. Ja trafiłem na fajny jednoosobowy pokój. Wyżywienie nie ma co narzekać przy diecie cukrzycowej nie było najgorzej.A wieczorami jest w Busku naprawdę gdzie pójść i się dalej rehabilitować.