Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Coś mi się chyba zawirusowało i w ogóle nie mogłam nic pisać ale teraz też jeszcze cos nie tak więc życzę miłej zabawy i dziękuję za wspaniałe tańce Dobranoc
dziunia60 pisze:Coś mi się chyba zawirusowało i w ogóle nie mogłam nic pisać ale teraz też jeszcze cos nie tak więc życzę miłej zabawy i dziękuję za wspaniałe tańce Dobranoc
Dziękuje również Dziunia jak i pozostałym Paniom za miły i wspaniały wieczór,który będzie pamiętny
Pozdrawiam
Co to jak ja wyjechałam to nie ma komu tańczyć Trudno mi się umawiać z wami na sztywno ...wiecie jak to w sanatorium wszystko się może zdarzyć Ale organizujcie coś może wpadnę,a wy ruszajcie się bo stracicie formę a Małgosi kreacje wyjdą z mody.Pozdrawiam wszystkich serdecznie buziaki
dziunia 60...czytaj nas w Tlustym Czwartku...tam jest impreza...tance beda w sobotę..toz to ostatnia sobota karnawalu...szykuj kochana szpileczki i na Disko