Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie
Zosiu...koleżanka złożyła w połowiei listopada i od dwóch tygodni ma przydział tam.gdzie napisała w prośbie na koniec stycznia.
Zdrowych i wesołych Świąt
Witajcie.
Zosiu. Koleżanka złożyła papiery w połowie listopada. Od dwóch tygodni ma już skierowanie tam gdzie chciała jechać i napisała w prośbę.wcześniej. Wyjazd pod koniec stycznia.
Zdrowych i wesołych świąt wszystkim życzę
Duszyczko bardzo dziękuję za info . Teraz jak widać u nas wysyłają błyskawicznie i spełnili prośbę to już a nie wiesz czy ta prośba dotyczyła miejscowości czy i konkretnego sanatorium ? U mnie 18 m-cy mija 9 marca więc wcześniej raczej nie wyślą ale i tak w lutym trzeba będzie chyba złożyć. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku wszystkim ale w tym miejscu szczególnie Podlasiakom życzę Duszyczko dla Ciebie
Dzięki Zosiu.Prośba dotyczyła miejscowości.Chciała Busko Zdrój i dostała.Niestety.ośrodek z opinii wynika że słaby.Wszystkie zabiegi na mieście.Tyle.że świeżo po remoncie..myśly.że w w razie czego warto jest napisać dokładnie do jakiej miejscówki
. W poprzednim razem zaznaczyła że chce do Kołobrzegu do Arki i i dokładnie tak dostała
Dziewczyny muszę zmienić miejsce zamieszkania... nie dosyć, że ciekawy krajobrazowo, nęcący dobrą kuchnią to jeszcze NFZ życzenia spełnia
Pozdrawiam i życzę fajnych przydziałów.
Genever, ale granica "ze wschodem" blisko . Napisałam tylko o miejscowość nadmorską, najchętniej Świnoujście (dawno nie byłam) lub Inowrocław bo na południe Polski planuję turnus reh.
Wczoraj wyszło skierowanie i wczoraj złożyłam wniosek o dofinansowanie . Co będzie czas pokaże . 18 -mcy od ostatniego pobytu mija mi 9 marca.
Pozdrawiam