Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień dobry, mój mąż otrzymał skierowanie na leczenie szpitalne w w.w terminie. Czy może ktoś z Poznania także w tym czasie wybiera się do Buska Zdroju? Pozdrawiam.
sapphiraNie wiem dlaczego tak jest, ale ja też mam uzdrowiskowe leczenie szpitalne w Busku Zdroju w Krystynie, lecz od 27.01. do 17.02.2026 roku. Musi być spory "przerób" kuracjuszy
Dotarłem do Buska ,zimno wieje śniegu niema ,kwatera za takie pieniądze całkiem przezwoita ,ważne że ciepło i blisko Marconiego,wieczorem gdzie się wybiorę jeszcze niewiem dokładnie gdzie