Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór
Przyjazd z świat do domu ,inne święta w tym roku .
Wszędzie dobrze w domu najlepiej.
Dziękujemy za życzenia świąteczne
Świętujemy ,jedzonko pozostaje ,jutro bez gotowania .
.Miłego wieczoru i świętowania .
Dzień dobry
Święta, święta i po świętach, były spotkania rodzinne, wspólne śpiewanie kolęd, spacery rodzinne, dziś tylko odpoczynek i zapraszam na kawę czas wracać do codzienności
Miłego dnia
Hejka
Witam sobotnio , słodziutko, bo od rana robótka :
faworki z ciasta francuskiego, pączusie z serka Danio, budyniowiec na herbatnikach na balkonie jest
W lodówce po Świętach nie ma miejsca
Tak mnie naszło, jakby Kto przyszedł
Kręgosłup mi siada, nawet przy tak minimalnych pracach
Ale zrobione, w cukrze pudrze obtoczone, mniammm
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Dzień dobry
Pochmurny chłodny dzień na minusie ,mgła zła widoczność
Sobota ,jedzonko poświąteczne pozostało ,nie gotuje
Odliczanie dni do wyjazdu na kurację do Buska Zdroju . : Super integracja ,kolejna osoba dołączyła ,jak się nie cieszyć .
Święta były udane ,co zaplanowane zrealizowane
.Miłego popołudnia wieczoru pozdrawiam
Informacja mała wnusia się urodziła ,zgodnie z dniem terminu ,porodu wszystko dobrze waga ,370 .Podobna do babci Grażyny . Ma długie czarne włosy .tak jak wszystkie moje dzieci ..Teraz spokojnie mogę ,pomyśleć o kuracji .
Miłego wieczoru