W Nowym Roku samych wymarzonych przydziałów
POMORSKI NFZ -kolejka itp
- Asik_
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sie 2022 09:55
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 15 razy
Re: POMORSKI NFZ -kolejka itp
Krychna ja ostatnio na numer w kolejce czekałam trochę ponad 4 miesiące,to teraz już jest dużo szybciej.W czerwcu minie półtora roku od powrotu,to mam nadzieję na ten miesiąckrychna pisze: 17 gru 2025 21:07 Asik, ja zlozyłam miesiac temu i jeszcze nie mam odpowiedzi z NFZ.
Pozdrawiam
Basiu,dziękuję za życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i również życzę wszystkim Błogosławionych Świąt
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Podziękował: 54 razy
- Podziękowano: 34 razy
Kończę 2025 rok z numerkiem 3930
Wszystkim ziomalom życzę dobrego Roku 2026
ciekawych wyjazdów sanatoryjnych
Ja prośbę swoją napisałam do NFZ...zobaczymy czy marzenia się spełniają
- Asik_
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sie 2022 09:55
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 15 razy
a ja czekam na decyzję lekarza balneologa i również życzę wszystkim wymarzonych przydziałów i wszystkiego najlepszego w nowym roku
-
krychna
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 lut 2016 17:01
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękowano: 2 razy
Pozdrawiam
-
Endrjus
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 gru 2012 22:31
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 1 raz
Czas oczekiwania na kurację kończy się i w niedzielę ruszam do Lwigrodu w Krynicy Zdroju. Zaczynam w poniedziałek, ale mając na uwadze długość trasy i warunki pogodowe, zdecydowałem się na wyjazd dzień wcześniej - tak będzie bezpieczniej, tym bardziej, że jadę sam (750 km). Jazda w nocy to dla mnie koszmar. Lwigród - opinie są pozytywne, oprócz kilku malkontentów, większość twierdzi, że trafiłem bdb. Największy problem to wielka niewiadoma o miejsce na parkingu, ale, dzięki dobrym ludkom, znalazłem rozwiązanie. Zadzwoniłem do miejscowego proboszcza i usłyszałem od wielebnego - proszę przyjeżdżać
Pozdrawiam
- BarbaraG
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 sie 2018 12:24
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 6 razy
Udanej rehabilitacji i dużo wrażeńEndrjus pisze: 19 sty 2026 13:57 Szanowni Forumowicze![]()
Czas oczekiwania na kurację kończy się i w niedzielę ruszam do Lwigrodu w Krynicy Zdroju. Zaczynam w poniedziałek, ale mając na uwadze długość trasy i warunki pogodowe, zdecydowałem się na wyjazd dzień wcześniej - tak będzie bezpieczniej, tym bardziej, że jadę sam (750 km). Jazda w nocy to dla mnie koszmar. Lwigród - opinie są pozytywne, oprócz kilku malkontentów, większość twierdzi, że trafiłem bdb. Największy problem to wielka niewiadoma o miejsce na parkingu, ale, dzięki dobrym ludkom, znalazłem rozwiązanie. Zadzwoniłem do miejscowego proboszcza i usłyszałem od wielebnego - proszę przyjeżdżać.
Pozdrawiam![]()