ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Martinka »

Pozdrawiam Paweł No :kwiat:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Dzień dobry! :kwiat:
Bardzo dziękuję Wszystkim :serce: za życzenia noworoczne i również życzę Wam dobrego roku. Nie życzę spełnienia marzeń, a tego by wydarzyło się w Waszym życiu coś tak wspaniałego, o czym nawet nie marzyliście. Wszechu wie, co dla Was najlepsze. :D
Cieszę się, że nasze pokrętne pogaduchy sprawiają przyjemność nie tylko mnie. Niezmiennie też zachęcam do przyłączenia się do rozmów, w plemiennym kręgu. :D
Tylko przygotuj się Pawle na to, że batożenie Cię nie ominie. :oops: :lol: Czas na fajkę pokoju będzie po wszystkim. :D
Czytając Was mam wrażenie jakby to Heksa :serce: nosiła długie spodnie ;)
Ty taki wrażliwy i refkeksyjny facet, a takie stereotypowe przemyślenia? :oops: Na karnego jeżyka i pomyśleć, ale tak glebiej, odrzucając programowe przekonania. :lol:
Andy :kwiat: , jak ja się przebudziłam! :lol: Informuję, że śnieg mnie nie wciągnął, ani ja jego. ;) Wiesz chyba jak przyjemnie może być w Rivendell? :mrgreen: Chciałbyś szybko opuścić takie miejsce? :? :D
Miłego wieczoru życzę w ten czas niekończącego się świętowania. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Witajcie już w młodym trzydniowym roku ;) .
Pawel No pisze: ....... Wiesz ,liczę na Twoją pomoc bo sam z tymi zołzami nie dam sobie rady........
Wiesz, ja jestem jak sekundant, stoję z boju........ najwyżej mogę dobić ;) :lol: .
Pawel No pisze: .......Czytając Was mam wrażenie jakby to Heksa :serce: nosiła długie spodnie ;)..........
Wiesz, jako Szkot na banicji....... to bliżej mi do spódnicy :lol: .

Nie wiem Aniołku, bo jeszcze tam nie zawitałem....... nawet we śnie ;) , chyba szybciej w marzeniach :lol: .
Cieszę się że wypoczęłaś i z zapałem do nowych wyzwań staniesz z podniesionym czołem....... a może kapturkiem ;) .
Miłego popołudnia :D .
Gość

Post autor: Gość »

To ja już bez dzień dobry
Martinko :serce: Dziękuję.Nigdy moją intencją nie będzie dokuczenie komuś nie mówiąc już o obrażaniu.
Taki mam charakter ale lubie prowokować,spierać się merytorycznie.
Heksiu :serce: Odpowiadająć na temat marzeń.Mi spełniło sie wiele z kategorii niemożliwe.A jednak się
spełniły.Marzenia to mój kolejny hopel.Mam ich wiele i na pewno skorzystam z Twojego zaproszenia do
wypowiedzi :) Na batożenie jestem przygotowany chociaż wolę bicze wodne. :)
Stereotypowe myślenie.To mocna struna.Gdybym chciał pisać o stereotypach to spóżniłbym się na wieczór
na rozmowę z Nucią :serce: Ale zapisałem/do wyjaśnienia/Mam już zapisane /wyjaśnić brak możliwości
rozmowy,podejrzenia forum w czasie wyjazdów/
Poszukałem,poczytałem o Rivendell.Nie oglądałem filmu.Zaintrygowała mnie ta bużka :mrgreen: .Już chciałem
zapytać ale najpierw wujek Google.Już wiem.Popieram.
Andy...Dzięki za szczerość.Rozumiem.Wlazłeś między zołzy to sobie radż.Ja popatrzę i najwyżej ulżę twoim cierpieniom.
Miłego wieczorku i już tylko na razie Was poczytam :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Coś w ten deseń :lol: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobramoc :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andy, szkocki sekundancie ;) :lol: , skoro marzyłeś to i byłeś. :D
Twoi ziomkowie. :P Kiecki niczemu nie umniejszają. :oops:
https://youtube.com/shorts/zTCQLfyKQI0? ... HdE0eDVf2k

Pawle, nie chodziło mi o marzenia niemożliwe do spełnienia i jak najbardziej hołduję idei, że niemożliwe nie istnieje. Miałam na myśli, że nasze myśli ;) nie wkraczają poza to, co poznane, co wiadome.
A Rivendell ma swój na początek w książce, dla mnie mega ważnej, a film to już wtórna twórczość, choć nie powiem, bardzo dobra. :D
Ciekawi mnie pogląd na stereotypy, ale jak najbardziej rozumiem, że dokonujesz pewnych wyborów odnośnie odpisywania, zwłaszcza, że też tak robię. Trzeba mieć jakieś priorytety. ;) :lol:
Co do emotek, to stosuję je na czuja, nie zawsze wiem co twórca miał na myśli. :oops: :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ANDY12345 pisze: 03 sty 2026 21:59 Dobramoc :kwiat: .
Dobramoc z Tobą :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , i mi się przypomniało, ale to było bardzo dawno temu :roll: ........
[link]

Ja to jestem ten po całkiem lewej stronie....... żeby nie było niedomówień :lol: .
Zapowiada się ładny dzień, lekki mrozik i słoneczko już praży na błękitnym niebie ;) .
Miłego i słonecznego :D .
Ostatnio zmieniony 05 sty 2026 10:28 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak masz pamiętać jak w Mordorze byłeś. :roll: :P
Dzień dobry! :kwiat:
Na pewno całkiem po lewej? Jeden tam z kadru wychodzi... :? Może łatwiej będzie po instrumencie zidentyfikować. ;) :lol:
U mnie słonko próbuje się właśnie przebijać i ponoć ma dziś świecić w pełnej krasie. :D
Miłego! :kwiat:
ODPOWIEDZ