Genewer

Yhm,,,Mam to już za sobą to mogę pisać bez emocji.Teraz trudno będzie Tobie mnie odszukać.
Jestem tam już tylko gościem.Pierwszy raz znajdziesz mnie w listpoad/grudzień 2024.Wtedy miałem nick Pavnos.
Od imienia i nazwiska.Wytrzymałem 3 miesiące.Drugi nick Pawel N .to już 2025 tak gdzieś czerwiec.Tu już pisałem
grubo.Wytrzymałem do pażdziernika...Teraz Paweł No.Sam sobie mówię ironizując,że jeżeli będzie tak dalej do pojawi
się całe nazwisko

Ale nie bedzie już dalej.
Rozpoznasz mnie bo zawsze będa długie teksty...Też chciałem zapytać Ciebie o Twój nick.To tak naprawdę imię w sieci.
Nigdy nie jest przypadkowy.Ja jestem dradycjonalistą i wolę używać imion.W innym temacie wyjaśniono mi,że to z powodu
prywatności niektórzy wolą używac nicka.Coś mi się tu nie zgadza.Podanie imienia wcale nie pozbawia anonimowości.
Ale podanie daty urodzenia już tak.Znam kilka pań pod nickami ale z ujawnonymi datami urodzin.Wolałbym składać życzenia
imieninowe niż urodzinowe.Np.Basia

Używa nicka Bibi2.Poprosiłem o zgodę mówienia po imieniu.Wolę Basiu
niż Bibi2.Co wcale nie zmniejsza dystansu/może odrobinkę ociepla/i szacunku dla Basi

Co do zainteresowań to dużo nas łączy .Nawet o garach ,gotowaniu.Jestem w tym dobry.Muzyka,książka.Podejrzewam,że jak
wypłyną różne tematy to będziemy mieli podobne spostrzeżenia...