Busko Zdrój-impreza
-
edwardo
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 24 cze 2024 10:51
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 105 razy
Re: Busko Zdrój-impreza
Czemu uważasz takie zachowanie za hit ?Genever pisze: 02 sty 2026 14:52 < mój hit...widzialamy/em Was z daleka ( czytaj obserwacja bez prezentacji). >
Jeśli osoby piszą sporo o sobie przed wyjazdem , często podając swoje charakterystyczne cechy , wstawiają swoje zdjęcia , muszą liczyć się z tym , że stają się rozpoznawalne . Nie oznacza to , że osoba , która Je rozpozna musi podejść i się przedstawić . Może , ale nie musi i nie widzę w tym nic niestosownego .
Podam na swoim przykładzie . Byłem na turnusie z jednym z forumowiczów . Podał na forum swoje imię , pisał z jakiej jest miejscowości , jakiej marki ma samochód . Już pierwszego dnia , wiedziałem , że to On , gdy zabierał bagaże z samochodu . Upewniło mnie w tym Jego zachowanie , dokładnie takie , jak był odbierany na forum .
Nie obserwowałem człowieka , nie śledziłem , zwyczajnie Go widywałem , na stołówce , na zabiegach , na parkietach . Nie czułem jednak potrzeby , aby podejść i się przedstawić . I w czym tu moja wina ?
Gdyby to był ktoś inny , nie mówię nie , no ale z tym panem nie miałem ochoty zawierać znajomości
To tylko i wyłącznie nasza zasługa , czy jesteśmy rozpoznawalni przez innych
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 19 razy
- Podziękowano: 73 razy
To właśnie miałam na myśli. Jeżeli ktoś uważa takie podchody za normalne jego sprawa. Ja po tym razie wyleczyłam się z autoprezentacji.
Wam zaś ludziska życzę tylko super spotkań, w fajnym gronie.
Słońca i pogody ducha przez cały pobyt.
-
Arker
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
- Oddział NFZ: Lubelski
- Podziękował: 54 razy
- Podziękowano: 33 razy
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 76 razy
Ja na wyjazdach generalnie nie oceniam lokali, bo wybór takowych mam gdzie indziej. Muzyka? W uzdrowiskach chyba wszędzie podobna, w Busku jedyny lokal z dobrą muzyką to Wiktoria. Do Belwederskiej od dawna nadetnie zaglądam . Czas jest taki, że praktycznie od wczoraj zaczęli ludzie przyjeżdżać na kurację. Zaczynał Wojskowy, Słowacki i u nas był bardzo duży wjazd. Za kilka dni wszystko się rozkręci.
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 26 razy
Znam tak jak i Felice więc...
Muzyka...wiadomo doopy nie urywa ale rytmicznie i można poskakać ...
Osobiście przy każdej muzyce się pobawię...nawet przy rappie
-
edwardo

Odpisałem na Twój wpis , po czym dwukrotnie go edytowałaś , czyli moja odpowiedź jest teraz nie wiadomo na co
Gdy odpisywałem , nie było min. treści , że być może forumowicz tez mnie rozpoznał - nie ma takiej opcji - chyba , że szukał Edka na turnusie
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 19 razy
- Podziękowano: 73 razy
Piszę na komórce i ciągle poprawiam bo błędy znajduję. Ważne, że teraz wiadomo o co kaman.
Teraz to lepiej integrację uskuteczniajcie. Pozdrawiam serdecznie.
-
edwardo

Integracja osób nieznajomych ? to nie moja bajka