Busko Zdrój-impreza

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 19 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: Busko Zdrój-impreza

Post autor: Genever »

No cóż wybacz zatem kłopot na który Cię niezamierzenie naraziłam.
Trzeba było siedzieć cicho.
Jak to mówią robta co chceta...nic na siłę. Dobranoc
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Martinka »

tzw.
Czytaj ze zrozumieniem :roll: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Felice »

Nikt nikogo nie zmusza do żadnej integracji...
Jakiekolwiek poznanie kogoś nie jest powodem do tego, by na siłę zacieśniać więzy. Ja nie mam z tym problemu ... nie nadajemy na jednych falach? To po prostu każdy spędza czas tak jak chce i kim chce. Jestem drugi dzień i fantastycznie bawię się.
Sytuacja o której pisze Genever jakoś tak dziwnie nie jest mi obca... pamiętne spotkanie w Krakowie, gdzie podglądano nas zza przysłowiowego winkla i ploty poszły w eter. Na szczęście mam też zdecydowanie więcej dobrych skojarzeń i z ludźmi poznanymi tutaj na forum. Przyjaźnimy się wiele, wiele lat , spędzamy fajny wspólny czas.
Nie każdemu i nie z każdym jest nam po drodze, wystarczy jasno określić się. Normalny człowiek podejdzie do tego ze zrozumieniem. Jestem już w takim wieku, że nie gonię za ludźmi, ale nie boję się też poznawać.
kruszynkaK
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2021 22:24
Podziękował: 330 razy
Podziękowano: 70 razy

Post autor: kruszynkaK »

Spać się przestało chcieć po ...kawie serio i po co ona mi była.
:lol:
Fajna lektura :roll:
Byłam, poznałam kolegę z forum . :)
Zapukalam parę razy po przyjeździe do jego drzwi ,ale nikogo nie bylo .
Pomyślałam, że wcześniej czy później wpadniemy na siebie .
I tak sie stało.
Bylo miło naprawdę. :) A kolega to prawdziwy gentelmen :D
I trafil zapraszając mnie gdzieś, ku zaskoczeniu mojego "stolika "w stołówce ;)
Nie wyobrażam sobie ,by po uzgodnieniu ,że się poznamy już w obiekcie
potem unikać tej osoby, ale jeśli się nie wymieniamy zdjęciami,to
nawet gdybyśmy siebie nie starali się jakoś "rozpoznać "to też bym nie byla zawiedziona .
Po prostu ,każdy ma prawo tak czy inaczej się zachować, potem życ swoim życiem
na tym wyjeździe.
Ale by wyglądać zza winkla ?? :o :lol: trochę chyba nie elegancko .
Arker nie narzekaj ,rozkręcisz się .
Osobiscie mniej niż średnio lubię Busko ,chociaż bylo miło być tam kiedyś. 8-)
PS A właśnie nic o sobie wcześniej nie wiedzieliśmy ,żadnych zdjęć,
I to bylo fajne ,z nutką ciekawości ;)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 20 razy

Post autor: Sloneczko »

Jedno nieudane spotkanie nie powinno przekreślać wszystkich ludzi z forum. Spotkania są dobrowolne, jeśli "nie kliknie"
to po prostu każdy idzie w swoją stronę. Dla wielu osób takie znajomości są fajnym urozmaiceniem pobytu a nie obowiązkiem.
Każdy ma swoje doświadczenia. U mnie spotkania z forumowiczami sprawdziły się bardzo dobrze. Poznałam wiele osób z forum w realu, spotykamy się nawet pare razy w roku, choć każdy jest z innego miejsca zamieszkania. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Jeśli komuś to nie odpowiada to ok, ale nie znaczy to, że dla innych nie ma to sensu. Wszystko zależy od ludzi i nastawienia - bez oczekiwań i przymusu. A podglądacze i plotkarze? Byli, są i będą, na forach, w pracy czy w realu. To nie problem spotkań tylko ludzi, którzy nie potrafią zachować kultury. Przez takie jednostki nie ma sensu wrzucać wszystkich do jednego worka. Kazdy decyduje sam co mu odpowiada. Jedni wolą anonimowość, inni normalne spotkania. Oba podejścia są w porządku
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 19 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Genever »

Macie rację. Dlatego z uśmiechem czytam tutaj relacje ze spotkań, szczególnie tych co znają się i przyjaźnią od wielu lat.
Słoneczko zgadzam się, że nie powinno się absolutnie skreślać ludzi po jednym nieudanym spotkaniu i mierzyć jedną miarą. Szanuję każdą decyzję , oprócz świadomego szpiegowania. I niewybrednych komentarzy bo z reguły ktoś zwykle chce ukryć swoje kompleksy. Być może potrzebuję czasu aby się ponownie odważyć. :roll: Non stop mnie nosi, często są to wypady zorganizowane "na gorąco" ale od lat towarzyszą mi ludzie z którymi zjadłam beczkę soli i nigdy, przenigdy się nie zawiodłam.
I aby już nie ględzić za dużo raz jeszcze życzę Wam pięknych chwil, też czekam za parę dni na kołobrzeskie trakty i równie wspaniałe chwile w niewielkim ale sprawdzonym gronie. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam wyrażając swoją opinię.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: darek »

Sloneczko pisze: 04 sty 2026 13:00 Przecież wiesz, że Darek mówi, ze w Busku śmierdzi a wody zarosły krzakami ;) :D
No ale znów powtarzam twoje słowa, że " bez wód damy radę, wystarczą nam krzaki, Marycha i jako taka pogoda"
:lol:
oj Drogie Słoneczko

W listopadzie Mój Nowy Dyrektor chciał zablysnąć .
Cały dział zaprosił do Malinowego w Busku
Impreza i szkolenie miało trwać 3 doby /4 dni
Ok
W Malinowym spokój ,ale Koleżanki ubzdurały sobie pewien lokal w Busku bo Tam ich Mamy chdzają na dancingi
Było fajnie tylko dlaczego w poblizu parku unosi sie ten specyficzny zapach
Okazało sie ,że Kolega ze Szczecina miał podobnie i dobrze że podrodze była ..Żabka to leczyliśmy się w Malinowym w pokoju pewnym kokosoowym mnapitkiem.

Juz myslałemże moja fobia MINĘŁA okazało się ,że jest kilka Osób z podobnym schorzeniem lub fobią

Po prostu ta siara jest wyczuwalna .
Bądź to mnie czeka w przyszłości :)

Fajnej Imprezy a i SNIEGU bo to daje urok
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 26 razy

Post autor: ewasz »

Hejka...

Darek to Ty masz bardzo wysublimowane powonienie... :shock: też do takich osób należę ale jakoś dziwnie siara mi nie doskwiera, no chyba że przechodzę przez MARKONI-ego... :lol: oj, tam to się duszę...

Co do spotkań to też miałam trzykrotnie w ciągu mojej tu bytności na Forum takie zdarzenie, że przed wyjazdem korespondencja była ożywiona a już w ośrodku brak kontaktu choć mieliśmy do siebie e-mail czy nr telefonu. Mam dobrego czuja i wiedziałam kto to był...te osoby też wiedziały, że ja to ja :lol: czasami tak jest.
Na wyjazdach nigdy nie mam problemu z towarzystwem i zawsze jest fantastycznie...jestem otwartą na ludzi osobą...
Na podglądaczy nam wylane, jestem taka jaka jestem...jestem po prostu sobą :D

Pozdrawiam :kwiat:
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 33 razy

Post autor: Arker »

Być może to jest ten powód niskiej frekwencji zmiany turnusu,u nas w Marconim 50 osób przyjechało a reszta jutro docelowo ok.200 osób pomieści.Wczoraj w Viktori byłem, bilet 20 zł. Nie wpuści żeby obczajc kupujesz bilet w ciemno i wchodzisz.,dosłownie 6 par było i ja .Później przyniosłem się do Belwedru też nie lepiej i tak zakończyłem wczorajszy dzień. Zaskoczony jestem że do 28 mam turnus ,byłem przekonany że 21 dni a tu taka niespodzianka.Narazie nie mogę narzekać ani na zabiegi ,ani na kolegę zawsze mam szczęście mieszkać z normalnymi ludźmi.Pokoje ponoć połowa po remoncie nasz przed ale nie jest źle. Pani od stolika mieszka tam gdzie grali Sanatorium miłości, ponoć elegancki pokój ale zimno 16-18 stopni mają niewiem jak to ten problem rozwiaza,u nas cieplutko grzejnik zakręcam a ciepło lubie
Ostatnio zmieniony 06 sty 2026 12:17 przez Arker, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ZbigniewMax
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2022 09:24
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: ZbigniewMax »

Podglądacze zza winkla czy wągła,haha
Piszcie co tam w Busku,jak imprezy ,balety,czy dużo ludzi ,jak wiekowo?
Czy szykuje się spotkanie? cosik na zachętę :) a nie samo smucenie,przecie to kurort a karnawał trwa!
Ostatnio zmieniony 06 sty 2026 12:19 przez ZbigniewMax, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ