Busko Zdrój-impreza
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 26 razy
Re: Busko Zdrój-impreza
- ZbigniewMax
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 maja 2022 09:24
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 10 razy
-
Arker
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
- Oddział NFZ: Lubelski
- Podziękował: 54 razy
- Podziękowano: 33 razy
Sprawdziłem ,Felice miała rację w Relaxsie tłumy a w Albatrosie pustynia,widocznie dwie kawiarnie to za dużoZbigniewMax pisze: 06 sty 2026 12:18 Arker, sprawdź dwie kawiarnie we Włókniarzu oraz Wojskowy,co do Belwederskiej to ma sens tylko w sobotę jak przyjeżdżają tzw miejscowi
Wiktoria dobra dla par.pozdrawiam!
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 19 razy
- Podziękowano: 73 razy
Wielu ludzi jest tutaj latami, wielu zna się osobiście, pomimo starć czasami to odkąd jestem wielkiej wojny nie widzę (no gość piszący dziwne treści kiedyś coś tam próbował mi wmówić
Pozatym nadal obowiązuje zasada na spotkaniach, że integracja przymusem nie jest. Istnienie nicków zaś jest po to aby Ci co chcą być nieco anonimowi mogą takimi pozostać. Dlatego nie mam już konta na FB i dobrze mi z tym. To nasz wybór tutaj komu chcemy podać swoje imię ( moje dwie osoby tutaj znają) i szczegóły z życia prywatnego, telefon itp. i ja to prawo do anonimowości szanuję ale.... jeżeli forumowicz zachowuje kulturę, nie ubliża, nie eliminuje kogoś poprzez oszczerstwa itp...był tutaj kolega, który w extremalny sposób "pojechał" po Gieni a potem dostało się wszystkim " dziadom". No cóż są ludzie i ludziska, czasami nie wiadomo jeden dzień piszesz z poetą, drugi z prostaczkiem. I takich Moderator powinien usuwać.
I nie wiem może ja tak mam ale po paru miesiącach jak kogoś czytam to wyrabiam sobie samoczynnie opinię i generalnie wiem czy chciałabym mieć kontakt ( chociaż mailowy, telefoniczny) czy nie.
Zaś do do telefonu i zdjęć też różnie bywa z nieprzekazywaniem danych osobom postronnym bez zapytania.
Trzymajcie się. Pora lecieć dalej.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowano: 35 razy
To chyba dobra forma odmiany po zmianach od 1 stycznia
Masz rację ,że każde forum rządzi się swoimi prawami
Na tym równiez było jest i bedzie wiele przepychanek
OCZYWISCIE sa granice ,których co niektóre Osoby nie przekroczą bo zlokalizowanie kogokolwiek to dziś wykonanie kilku telefonów zweryfikowanie wpisów i kazdy ma Informacje o 2 osobie
Osobiście irytuja mnie wpisy Osób ANONIMÓW cxy Jednorazowe tych wszystko wiedzących czy próbujacych przesłać Nipokojąca informacje.
Oczywiście w kazdej społeczności nawet tej tutaj Forumowej sa grupy Osób popierających i przeciwników
A Spotkania zawsze Miały i miec beda podgladaczy i komentujących za sławnego winkla
A co do dopisywania do rachunków
Widocznie drogi Arkerze nie byłeś na Imprezie wielu Oósb na dancingu w Miejscowości uzdrowiskowej gdzie niby był wspólny rachunek dla stołu kilku Osobowego
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 19 razy
- Podziękowano: 73 razy
Wiesz albo jestem dziwna ale naprawdę nie żyję życiem innych, do głowy by mi nie przyszły jakieś weryfikowanie bo po co?
Chcę, czuję potrzebę to napiszę na priv albo ktoś do mnie. Ile chcemy to powiemy albo zachowamy dla siebie.
Zachowajmy zdrowy rozsądek. I szacunek do drugiego człowieka czy nas zna osobiście czy też nie.
I wybaczcie zaśmiecanie fajnym ludkom tematu. Już nie marudzę.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 76 razy
Niegdyś używałam na portalu imienia, ale zmieniłam to niekoniecznie z tego powodu, że chciałabym być anonimowa, tylko dlatego że nie wszyscy umieli podejść do tego z jakimś szacunkiem, którego oczekuje się we w miarę cywilizowanym społeczeństwie.
Plotki są nierozłączną częścią naszego społeczeństwa, ale te mnie ani ziębią, ani grzeją. Sama jestem osobą szczerą, mówię co mi na sercu leży nawet jak umniejsza to grono znajomych. Na pewno jest to zdrowsze niż obrabianie przysłowiowego zadu.
- ZbigniewMax
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 maja 2022 09:24
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 10 razy
Podglądałem go zza winkla,zza stołu,wyszedł i wrócił dość szybko