Busko Zdrój-impreza

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 26 razy

Re: Busko Zdrój-impreza

Post autor: ewasz »

Martinko, Edwardo, Darek dziękuję, nie wykluczam mojej obecności w Busku chociaż na dzień dzisiejszy nie jest to takie pewne :D
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Atina »

Impreza w Buska to fajny czas dla Was...przy okazji rehabilitacja ;)
Bawcie się to wasz czas...
Awatar użytkownika
ZbigniewMax
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2022 09:24
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: ZbigniewMax »

Szykować się,Max się zbliża,pytanie kiedy? :) :)
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękowano: 33 razy

Post autor: Arker »

ZbigniewMax pisze: 06 sty 2026 12:18 Arker, sprawdź dwie kawiarnie we Włókniarzu oraz Wojskowy,co do Belwederskiej to ma sens tylko w sobotę jak przyjeżdżają tzw miejscowi
Wiktoria dobra dla par.pozdrawiam!
Sprawdziłem ,Felice miała rację w Relaxsie tłumy a w Albatrosie pustynia,widocznie dwie kawiarnie to za dużo
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 19 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Genever »

Wiesz Darek to Forum o czym kiedyś pisałam i tak wyróżnia się pozytywnie porównując z FB i komentarzami jakie tam widziałam.
Wielu ludzi jest tutaj latami, wielu zna się osobiście, pomimo starć czasami to odkąd jestem wielkiej wojny nie widzę (no gość piszący dziwne treści kiedyś coś tam próbował mi wmówić ;) ale na szczęście odpuścił bo ch...a wie o co chodziło. :lol:
Pozatym nadal obowiązuje zasada na spotkaniach, że integracja przymusem nie jest. Istnienie nicków zaś jest po to aby Ci co chcą być nieco anonimowi mogą takimi pozostać. Dlatego nie mam już konta na FB i dobrze mi z tym. To nasz wybór tutaj komu chcemy podać swoje imię ( moje dwie osoby tutaj znają) i szczegóły z życia prywatnego, telefon itp. i ja to prawo do anonimowości szanuję ale.... jeżeli forumowicz zachowuje kulturę, nie ubliża, nie eliminuje kogoś poprzez oszczerstwa itp...był tutaj kolega, który w extremalny sposób "pojechał" po Gieni a potem dostało się wszystkim " dziadom". No cóż są ludzie i ludziska, czasami nie wiadomo jeden dzień piszesz z poetą, drugi z prostaczkiem. I takich Moderator powinien usuwać.
I nie wiem może ja tak mam ale po paru miesiącach jak kogoś czytam to wyrabiam sobie samoczynnie opinię i generalnie wiem czy chciałabym mieć kontakt ( chociaż mailowy, telefoniczny) czy nie.
Zaś do do telefonu i zdjęć też różnie bywa z nieprzekazywaniem danych osobom postronnym bez zapytania.
Trzymajcie się. Pora lecieć dalej.
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękowano: 33 razy

Post autor: Arker »

Pierwsze słyszę o dopisywaniu do rachunku daty urodzin ,w jakim to celu by służyło??jakieś prezenty dla tych osób? :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: darek »

Drogi Genverze?
To chyba dobra forma odmiany po zmianach od 1 stycznia

Masz rację ,że każde forum rządzi się swoimi prawami
Na tym równiez było jest i bedzie wiele przepychanek

OCZYWISCIE sa granice ,których co niektóre Osoby nie przekroczą bo zlokalizowanie kogokolwiek to dziś wykonanie kilku telefonów zweryfikowanie wpisów i kazdy ma Informacje o 2 osobie

Osobiście irytuja mnie wpisy Osób ANONIMÓW cxy Jednorazowe tych wszystko wiedzących czy próbujacych przesłać Nipokojąca informacje.

Oczywiście w kazdej społeczności nawet tej tutaj Forumowej sa grupy Osób popierających i przeciwników

A Spotkania zawsze Miały i miec beda podgladaczy i komentujących za sławnego winkla

A co do dopisywania do rachunków
Widocznie drogi Arkerze nie byłeś na Imprezie wielu Oósb na dancingu w Miejscowości uzdrowiskowej gdzie niby był wspólny rachunek dla stołu kilku Osobowego
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 19 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Genever »

Jestem kobietą, zatem jeżeli można proszę o tym pamiętać, będzie mi przyjemniej. :)
Wiesz albo jestem dziwna ale naprawdę nie żyję życiem innych, do głowy by mi nie przyszły jakieś weryfikowanie bo po co?
Chcę, czuję potrzebę to napiszę na priv albo ktoś do mnie. Ile chcemy to powiemy albo zachowamy dla siebie.
Zachowajmy zdrowy rozsądek. I szacunek do drugiego człowieka czy nas zna osobiście czy też nie.
I wybaczcie zaśmiecanie fajnym ludkom tematu. Już nie marudzę.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Felice »

Darek o Belwederskiej niczego nie powiem, bo od dość dawna w ogóle tam nie bywam.
Niegdyś używałam na portalu imienia, ale zmieniłam to niekoniecznie z tego powodu, że chciałabym być anonimowa, tylko dlatego że nie wszyscy umieli podejść do tego z jakimś szacunkiem, którego oczekuje się we w miarę cywilizowanym społeczeństwie.
Plotki są nierozłączną częścią naszego społeczeństwa, ale te mnie ani ziębią, ani grzeją. Sama jestem osobą szczerą, mówię co mi na sercu leży nawet jak umniejsza to grono znajomych. Na pewno jest to zdrowsze niż obrabianie przysłowiowego zadu.
Awatar użytkownika
ZbigniewMax
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2022 09:24
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: ZbigniewMax »

Belwederska jest super w soboty,ten pan był w czerwonej koszuli ? mam racje ,czy mi się pomyliły kolory,Felice popraw mnie.
Podglądałem go zza winkla,zza stołu,wyszedł i wrócił dość szybko :lol:
ODPOWIEDZ