edwardo pisze: 06 sty 2026 20:10
Tak w temacie spotkań - hitem , to jest wg. mnie to wrocławskie sprzed laty
Nie zaśmiecam już tematu . Forumowiczom w Busku i wszystkim innym , serdecznych spotkań i wspomnień z nich życzę - szczególnie ewasz , Alce i Zosi
Witam...edwardo ..dzięki za szczególne pozdrowienia
Moje spotkania z Forum zaczęły się własnie we Wrocławiu 2018 r...pojechałam ,,w ciemno,,

zachęcana pozytywnymi słowami od Felice...dała mi namiary na Zosię. ...itd....i tam poznałam Grono Osób z którymi trzymam kontakt i podtrzymuję znajomość.
Nie wymieniam...bo w relacjach że spotkań dużo..dużo nas nie tylko w opisie ale i fotkach.

nasze decyzje

..więc wiecie o Kim mówię.
Był też w naszym apartamencie z wizytą:D /bo to było miejsce spotkań na luzie/ młody sympatyczny mężczyzna ...edwardo może to Ty byłeś???Nie pamiętam imienia...sorki...może to ten sam czas we Wrocławiu?
Dużo nas było....ale za to

pamiętam jak z Rudą ..dostałyśmy się w ,,oko cyklonu,, dwóch marszy.../ Zosia oglądała marsz przez okno/..i jak trudno było się wydostać...oczywiście na kolejne spotkanie Ekipy przybyłyśmy z dużym opóźnieniem....

ach te wspomnienia..
To był fantastyczny czas.. który zapoczątkował mój udział w kolejnych zjazdach i spotkaniach ...i niech tak trwa. .A jest tego trochę....oj jest

....i są plany

a z niektórymi wygląda ,że jak nie na miejscu.

..to chociaż kawka przy przesiadkach
Teraz też ,jak Ewaszka, przewracałam kartki kalendarza aby na tydzień dołączyć w Busku ale......niestety....nie ma takiej opcji.
Wszystkim życze cudownego czasu...wznoszenia toastów i za nas śledzących spotkania ...dobrej zabawy i na parkiecie i na śniegu ...i czekam na relację