Perfekcyjna Pani na NS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Perfekcyjna Pani na NS

Post autor: forumowicz »

Koleżanki poszerzyć ,wydłużyć i odpowienio U Z Y C :o :lol: :lol: oczywiscie tak by zbytnio nie zużyć :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

kruszynka pisze:Koleżanki poszerzyć ,wydłużyć i odpowienio U Z Y C :o :lol: :lol: oczywiscie tak by zbytnio nie zużyć :lol:
Bardzo mądrze Kruszynko :kwiat: , postaram sie zużywać racjonalnie i do samego końca :lol: :lol:
anezobk
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 sie 2010 20:48
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 1 raz

Post autor: anezobk »

adamadi pisze:
anezobk pisze:Kobietki, mam stół drewniany ,a na nim białe plamy od ciepłego chyba ?. Co zrobić aby pozbyć się dziadostwa ???
Oj tam Kobietki od razu :o ,jako facet udzielę ci rady ......nie rozlewaj alkoholu przy nalewaniu :lol: stawiaj podstawki....
A na plamy od ciepłego ..
Zrób papkę z soli i oliwy i nałóż na plamy, zostaw na kilka godzin. Potem umyj normalnie, żeby usunąć tłuszcz. Jeśli to plamy od ciepła, to powinny zejść sam traktuję swój stół co jakiś czas, jeśli się zapomnę i stawiam gorące kubki... plamy znikają bez śladu.
adamadi
Zrobię tak jak mówisz wódeczka do kieliszeczka i na podstawek, a papkę na stół. Serdeczne dzięki. :roll:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Nieraz wokół kranu osadza się kamień wapienny. Aby go zlikwidować nasączamy watę octem i okręcamy ja wokół kranu,
pozostawiamy na około 2godziny i spłukujemy wodą.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dzisiaj do czyszczenia piekarnika z tłuszczyku wykorzystałam przepis Eluni ,woda ,cytryna i dodałam trochę octu :lol: Tłuszczyk idealnie się rozpuscił ,a ocet spowodował ,że szyba w drzwiach piekarnika pięknie lśni .Polecam taka robótkę na .....przymusowe ...przysiady przy okazji ;) :shock:
Zablokowany