Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Och kawa mea culpa Zapraszam oczywiście
Odgruzowywać będę szafe z butami i łachami
Mam dużo b. Dobrych. Ładnych , za małych i muszę przebrać i wyrzucić do piwnicy , bo jak schudnę - to nie
będę wydawała forsy na nowe
Bity - szukam zaginionych botkow, które sir nor ślizgają ms lodzie i przy okazji też coś wywalę
Gieniu taka robota
Zupka pomidorowa wstawiona, mielone z wczoraj i męża trzeba wysłać do sklepu po zakupy :
Miłego dnia dzisiaj życzę i 8 na minusie mam
Wiram,kawkę z Wami dopijam.
Mieszkanko posprzątane obiadek na kuchni. Tradycyjnie rosołek i mielone z marchewką dziś, bo mamusia będzie . Pościel się mrozi na balkonie
Fajnej soboty
A u mnie słońca brak , zimno przenikliwe, niby minus 7ale czuć jakby z minus 15 było oby do wiosny bo zimy nie lubię. Pozdrawiam szaloną paczkę i udanego weekendu karnawał przecież trwa
Dobry wieczór
Zimowa aura śnieg w Busku Zdroju
Super zabiegi rozpisane ,takie jakie chciałam ,włącznie z kąpielą siarkowa na życzenie .Pierwszy dzień zapach ,obecnie już się przyzwyczaiłam .Przygotowanie na wieczorne wyjście .Spotkanie forumowe trwa integracja
Wszystko wypada lepiej niż można sobie wyobrazić .
Stęskniłam się za wami .przyzwyczajenie
Pozdrawiam z Buska Zdroju.
Byłam w Słowackim, w Busku wspominam go jakoś
Negatywnie i pozytywnie trochę - szału nie bylo
Postaram się nie wybrać tam wcale
Wam Szaleńcy życzę miłego spotkania
Dobranoc