Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jak wpiszesz w lupkę w prawym górnym rogu nazwę sanatorium, to wszystkiego się dowiesz.
Opinii o tym obiekcie w Kołobrzegu jest dużo, ale w większości negatywnych.
Osobiście bym zrezygnował z pobytu w tym sanatorium, gdy bym dostał tam skierowanie, ale to tylko moje zdanie.
Na pewno są tam pokoje wieloosobowe, a to nie dla mnie.
Byłem w 2024 r. Jedynek faktycznie nie ma, są pokoje dwuosobowe ale też w niewielkiej ilości i nie wiedzieć dlaczego w zasadzie tylko dla małżeństw. Mimo to wcale nie było tak bardzo źle. Zabiegi mi pomogły, żarcie ok, położenie obiektu w pierwszej linii brzegowej. Więcej tutaj: viewtopic.php?t=25483