Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sloneczko pisze: 13 sty 2026 08:27
Arker spokojnie ja mam w pakiecie towarzyskie piwko i poznanie ludzi, a nie opiekę medyczną.
Ratownictwo zostawiam NFZ
Słoneczko my nie tacy gramotni opieka NFZ wystarczająca, od Ciebie jedynie masażu bym oczekiwal .....................
Masaże? Nie, dziękuję Ja integruję się towarzysko, nie manualnie Piwko tak, zabawa - jak najbardziej, reszta odpada.
Ręce trzymamy przy sobie i każdy dba o siebie sam
Masaże? Nie, dziękuję Ja integruję się towarzysko, nie manualnie Piwko tak, zabawa - jak najbardziej, reszta odpada.
W Wojskowym bardzo mało ludzi muzyka ok. Wiktor się ewakuował do Włókniarza a ja do pokoju W Relaxsie niema już biletów na sobotę,w takim razie zrobiłem rezerwację w Wojskowym .Dziewczyny od nas chodzą do Belwederu blisko nie muszą butów zmieniac
Słoneczko my nie tacy gramotni opieka NFZ wystarczająca, od Ciebie jedynie masażu bym oczekiwal .....................
Chłopaki Słoneczko tak tylko żartuje, a na poważnie to powoli się przygotowuje, dzisiaj idzie do teatru:Komedia erotyczna " koń na rycerzu"
Temat sztuki:jak dogodzić mężczyźnie
O kurde to musi być skomplikowane,człowiek uczy się całe życie, a Słoneczko młoda to musi zagłębiać się w tą sztukę. Wiktor bierz kelnerkę i do teatru wieczorem!
Sloneczko pisze: 15 sty 2026 11:34
No oczywiście , ze idę
Spektakl oparty jest na książce Andrzeja Gryżewskiego i Przemysława Pilarskiego "Sztuka obsługi penisa".
Widzę że do wyjazdu solidnie się przygotowujesz ,dobra kolejność teoria a później praktyka Wiktor człowiek o niespotykanej kondycji już połowa Relaxsu wie kto to Wiktor,ale zaczyna zmieniać strategie i dostrzega kto go karmi ,przez żołądek do serca