Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mam i ja. 11marzec-1 kwietnia. Krynica Zdrój, chyba będzie Leśnik Drzewiarz wnioskuję tylko po adresie bo nie napisane.
Przydział po 5miesiącach i 16dniach od złożenia wniosku. Od ostatniego sanatorium 19miesięcy i 16dni.
Ani to zima ani wiosna, dobrze, że chociaż nie święta.
Gratulacje Peonio! W Krynicy-Zdroju byłem w ubiegłym roku w szczycie sezonu turystycznego od 15 sierpnia do 5 września w sanatorium Lwigród. Krynica w sezonie to nieprzebrane tłumy, mrowie ludzi, hałas, zatem w kwietniu będziesz miała więcej spokoju. Atrakcje tam są cały rok, można wyjść w góry, a równie dobrze wpaść wieczorem do Hawany, a co nie należy się nam. A więc baw się dobrze.
Peonia, gratuluję przydziału. Krynica jest urocza. Tak jak Smaldek byłem w Lwigrodzie. Leśnik jest jakieś 150 m, po sąsiedzku. Grają w połowie drogi w MSWiA. Jest gdzie pospacerować i co pozwiedzać. Życzę miłego towarzystwa bo to ono najbardziej tworzy atmosferę i wspomnienia. Polecam zapisać pod powiekami widoki ze spaceru wśród koron drzew na Słotwinach.
Dzień dobry, czekam i ja, mam nr 1341 i przybliżony okres oczekiwania ok. 5 miesięcy. Teraz wyczekuję wiosny , Pozdrawiam i życzę zdrowych i wesołych Świąt
Dzień dobry .
Dostałam właśnie termin i miejsce wyjazdu , przy numerze 164 reumatologia.
Wyjazd do Świnoujścia sanatorium Bursztyn od 17.04.2026 do 08.05.2026.
Czy ktoś wie coś na temat tego sanatorium, napiszcie.
wniosek złożony, czekam na informację o przydziale numeru....będę pisała prośbę o Busko ewentualnie Inowrocław w ostateczniści Ciechocinek. Miałam ochotę na Połczyn ale dojazd z Lublina fatalny conajmniej 4 przesiadki.
Witam. Wniosek złożony pod koniec grudnia , dzisiaj przyszła informacja o nadaniu numeru " 2089 ". Liczę na wyjazd koniec czerwca i jak się uda to Szczawnica . Pozdrawiam oczekujących.