Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dzień Dobry Mam Takie Pytanie Czy W Roku 2026 Wybiera Się Może Ktoś Do Szczyrku Do ośrodka Adam Szczyrk czy Jest Może Ktoś W Ośrodku W Adam Szczyrk w Szczyrku
22 czerwca z dokładnie takim samym pytaniem/prośbą zwróciłeś /aś się do mnie w moim poście , gdzie dość szczegółowo opisałam swój pobyt w Adanie . Następnego dnia wstawiłam dodatkowo jeszcze zdjęcia, o które prosisz teraz ..... . Czegoś nie rozumiem ....
Wiem że ktoś coś nie rozumie chodzi mi czy w starszej części Adam Szczyrk na holu głównym czy się coś zmieniło w nowej części Adam Szczyrk i chodzi mi że zdjęcia były dodawane w roku 2025
To jedź i zobacz sam., albo dzwoń na recepcję.
To nie jest sanatorium ani ośrodek, który jest popularny wśród naszych kuracjuszy i nic ci nie da codzienne zadawanie tego samego pytania.
Wspomniany przez Ciebie Ośrodek NI POSIADA STATUSU SANTORYJNEGO
A ten Portal w 99% Omawia tylko te wyjazdy
Ośrodek Adam w Szczyrku znam pośrednio jako gość Szczyrku z tzw ulicy
Wchodząc na ich stronę dowiedziałem się że jest to Obiekt ..Rehabilitacyjny
Jednak wg posiadanej wiedzy w tzw Okresie CZERWONYM -Największego natężenia Gości Zimą -Ferie ,Latem Wakacje
Jest Obiektem Rodzinnym z mozliwością Rehabilitacji
Natomiast w pozostałym Okresie spełnia się jako Obiekt gdzie można zrealizować Dofinansowanie z PFRON na Turnusy Rehabilitacyjne
Zresztą możesz sobie sam wyguglowac informacje
Czy Ktoś Był
Zapewne tak
Ale musisz pamietac że Sytuacje na Rynku Obiektów jest bardzo dynamiczna
Nikt na dzies nie zapewni Ci Wszystkich zabiegów bo nawet wyszły wytyczne z MZ odnosnie zabiegów w sanatoriach