Dąbki Dukat od 8.03.2026 r.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Smaldek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2023 17:57
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękowano: 9 razy

Dąbki Dukat od 8.03.2026 r.

Post autor: Smaldek »

Dzień dobry! Dostałem skierowanie do sanatorium Dukat w Dąbkach na turnus od 8.03. do 29.03.2026 r. Czytałem opinie o tym sanatorium na forum i są one przeważnie pozytywne, co zapowiada udany pobyt. Jeżeli ktoś jedzie tam w tym samym terminie, to niech się odezwie. Dodam, że zamierzam pojechać tam własnym samochodem aż z Lublina, może trafi się mi jakiś posażer/ka?
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 28 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: Dąbki Dukat od 8.03.2026 r.

Post autor: grazynamackowiak »

Witam :kwiat:
Smaldek super przydział Dąbki Dukat Spa ,opinie dział oceniam sanatorium . : 8-) :o
Kuracjuszy z NFZ kwaterują ,jeszcze w innym budynku .
.Więc pozostać w budynku głównym ,wszystkie zabiegi na miejscu .Stary budynek czasu PRL ,
Można sobie dokupić komercyjne jedzenie stół szwedzki .
Okres letni ,byłam na kuracji ,turnusy z dziećmi ,gwar różne atrakcje letnie grille w ogrodzie .Organizacja różnych wycieczek
Wieczorne imprezy w niektóre dni . ;)
Jak byłam na kuracji ,nie było sprawdzania obecności godziny 22:00 główna brama była zamykana o 23;00. .
Może coś się zmieniło.,pozdrawiam 🙋

.
Smaldek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dziękuję Grażyno za informacje o twoim pobycie w sanatorium Dukat w Dąbkach, miło mi było je czytać i tym chętniej tam pojadę :) . Jakbyś mogła coś więcej dodać o jakości zabiegów i samej bazy zabiegowej ośrodka, a także o możliwości zaparkowania tam samochodu.
Smaldek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Czekam cierpliwie i doczekać się nie mogę, aż ktoś się odezwie. Zatem ponawiam pytanie - czy ktoś jedzie do sanatorium Dukat w Dąbkach w tym samym terminie?
ODPOWIEDZ