Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Monica obiekt do którego jedziecie, to nie jest sanatorium, nigdy nim nie było i nigdy nim nie będzie.
Jest to tylko Ośrodek Rehabilitacyjny dla osób z Prewencji Rentowej ZUS.
Pozdrawiam i życzę udanego pobytu, chociaż ten pobyt o tej porze roku w Osieczku, to chyba porażka, bo co tam robić
Dzień dobry
Ma Pan rację, jest to zaklad rehabilitacji....Nie jest to ani sanatorium ani miasteczko uzdrowiskowe, nasuwa się pytanie: jak w ogóle ZUS mógł podpisać umowę?
Mimo wszystko bądźmy dobrej myśli...
NIKKA_RU
Witam . Zus nie ma obowiązku kierować na rehabilitację do sanatorium w uzdrowisku . Ma to być osrodek rehabilitacyjny i koniec kropka. Ja byłem 10 lat temu na takiej rehabilitacji w Stalowej Woli ,w centrum miasta wśród 11 piętrowych bloków Tak samo jest z Osieczkiem . Pozdrawiam
jarkoz tak jest , jak piszesz.
Dla ZUS liczą się koszty pobytów i otrzymanie z ZUS sanatorium, to, jak w LOTTO trafić szóstkę.
Sanatoria pracują głównie dla NFZ i ostatnio dla gości komercyjnych.
Nie słyszałem, żeby nad naszym morzem ktoś z ZUS otrzymał sanatorium, bo oni nie zawierają umów z ZUS, a tylko z NFZ i w tych sanatoriach nad morzem nie ma ludzi z prewencji rentowej ZUS.
Byłem na jednym pobycie z ZUS w Równicy i nie wspominam tego pobytu zbyt dobrze.