Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dzięki , Zona za informacje z pierwszej ręki . Troche to przykre, że trzeba się rehabilitować w takich warunkach jak opisałaś. Takie otoczenie mieszkalne działa przygnębiająco na człowieka. W dzisiejszych czasach powinien obowiązywać określony standard zarówno dla kuracjuszy z NFZ jak i ZUS.
Życzę powrotu do zdrowia Twojemu mężowi. Pozdrawiam.
Wszystkie pokoje inowrocławskiego Sanatorium Kujawiak posiadają łazienki i są wyposażone w lodówkę, telefon i TV (11 programów). Ponadto goście Sanatorium Kujawiak mają bezprzewodowy dostęp do internetu w holu recepcyjnym.
Selene , wszystko, co napisałaś może zgadzać się ze stanem faktycznym. Tylko... wiesz jak to może wyglądać w rzeczywistości... niektóre łazienki wygladają tak, że człowiek ma ochotę iść w krzaki /bez podtekstów /. A Zona pisze o brudnym gumoleum... oj.. to chyba nawet gorzej niż za komuny, bo w czasach komuny to gumoleum było nowe i pewnie czyste... teraz "pamięta" czasy komuny i wygląda jak wygląda. Zastanawia mnie tez fakt, że nie ma w galerii Kujawiaka żadnego zdjęcia z łązienką /są zdjęcia z łazienką po remoncie i nawet nie jestem pewna czy to jest zdjęcie łazienki w Kujawiaku, czy zdjęcie łazienki w Solanki Spa/. A jak nie ma zdjęcia to... duże pole do wyobrazni.
Pokoje są wyposażone w łazienki, lodówki brak, telefon nie wiem, pewnie jakiś wewnętrzny jest. Opisałam piętro pierwsze, które nie było jeszcze remontowane. Prace remontowe trwają, może za kilka miesięcy standard będzie lepszy. Widziałam zdjęcia, może gdzieś w budynku jest taki standard, ale za pieniądze z ZUS?, ja tego nie wiem. Opisałam stan faktyczny panujący na pierwszym piętrze.
Dzięki zona za informacje. super, że ktoś się odezwał i napisał o teraźniejszych warunkach. We wcześniejszych informacjach nigdzie nie ma wzmianki, że remonty pokoi trwają, że basen jest nieczynny... takie informacje są na wagę złota:) Dzięki Tobie wiem, że będąc w Kujawiaku będę się starała o pokój na II piętrze po remoncie
Nie wiadomo czy będziesz mogła może wzorem innych ośrodków vide Równica Ustroń do poszczególnych pięter przypisane są określone profile lecznicze.
Ciekawe na którym piętrze kwaterują tych ze "złamanym" . Przyłączam się do podziękowań, czekamy na dalsze spostrzeżenia
Z tego co pisała zona... zrozumiałam, że NFZ na IIIp , po operacji kręgosłupa na Ip... to może na narządy ruchu, ale w miarę sprawni, na IIp
Ale to ja sobie tak tłumacze.. trzeba się jakoś pocieszać:)