Mazowiecki NFZ jaki czas oczekiwania?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Mirena
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2018 08:25
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Mazowiecki NFZ jaki czas oczekiwania?

Post autor: Mirena »

Witam...nawiązując do wpisu z 28 stycznia to otrzymałyśmy wymarzony termin i miejsce.Wyjazd pod koniec 7-go miesiąca oczekiwania tj.28 IV - 19 V Kołobrzeg.Jeśli czasem czyta to nasz NFZ 07 to bardzo się cieszymy i dziękujemy :kwiat: myślę że pogoda nie zawiedzie i nie spadnie śnieg,słonko zajdzie tylko na noc aby wstać skoro świt.Życzę Wszystkim pomyślnych,zgodnych z oczekiwaniem sanatoryjnych wyjazdów.Pozdrawiam a może przypadkiem spotkamy się w tym czasie w Kołobrzegu :?: no nigdy nic nie wiadomo.
Aga2911
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2025 16:14
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Aga2911 »

Super ze NFZ spełnia życzenia. Ja też zostałam wysłuchana. Życzę dobrego pobytu.
Marcin_Es
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2024 12:59
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Marcin_Es »

Mirena pisze: 30 sty 2026 16:26 Witam...nawiązując do wpisu z 28 stycznia to otrzymałyśmy wymarzony termin i miejsce.Wyjazd pod koniec 7-go miesiąca oczekiwania tj.28 IV - 19 V Kołobrzeg.Jeśli czasem czyta to nasz NFZ 07 to bardzo się cieszymy i dziękujemy :kwiat: myślę że pogoda nie zawiedzie i nie spadnie śnieg,słonko zajdzie tylko na noc aby wstać skoro świt.Życzę Wszystkim pomyślnych,zgodnych z oczekiwaniem sanatoryjnych wyjazdów.Pozdrawiam a może przypadkiem spotkamy się w tym czasie w Kołobrzegu :?: no nigdy nic nie wiadomo.
Hej! Super że chociaż Tobie się udało :) A do którego sanatorium w Kołobrzegu się wybierasz? Ja miałem okazję być w Arce na Sułkowskiego.. słyszałem sporo negatywnych opinii o tym miejscu, ale mnie się tam podobało i chętnie pojechałbym raz jeszcze ;)
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 13 razy

Post autor: Narewka »

Jak dobrze wiedzieć,gdzie i kiedy się jedzie.Moje skierowanie zmieniło status i kolejkę.Teraz mam nr 7 i czekam na szpital uzdrowiskowy.Cóż,sama chciałam,choć nie tego się spodziewałam.Mam cichą nadzieję ,że będzie wymarzone Busko w czerwcu.Pewnie niedługo się przekonam.
Marcin,jak twoje sprawy?coś załatwiasz.?
Pozdrowienia .
Marcin_Es
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2024 12:59
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Marcin_Es »

Ja na razie nie dostałem jeszcze nawet potwierdzenia zarejestrowania mojego nowego wniosku o sanatorium. Także póki co - trochę w zawieszeniu. W teorii - już na dniach powinno się wyjaśnić. Później pozostanie czekać lub kombinować z tymi zwrotami. Zobaczymy. Gdy coś się ruszy - dam znać :)
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 23 razy
Podziękowano: 120 razy

Post autor: Genever »

Trzymam kciuki. Wczoraj dzwoniła koleżanka dostała ( tak to ta z "małą pomocą") co chciała porą już prawie letnią i nad morzem zgodnie z życzeniem.
Życzę Ci fajnego przydziału. :kwiat:
Mąż mnie namawia aby jednak złożyć ( ale on już się nie pisze) zobaczyć u może uda się raz jedyny dostać coś fajnego ale póki co...nie mam ochoty.☺️
Miało być morze prywatnie wyszedł rejon zagraniczny za mniejsze pieniążki finalnie. I dobrze życie na krótkie aby ciagle w to samo miejsce jeździć, Kołobrzeg też mi się już " przejadł". Świnoujście też. Ale górki, pagórki jeszcze nie 😉
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A mnie zamarzyło się Busko, bo w swojej wieloletniej "karierze"kuracyjnej,jeszcze tam nie byłam.Trudno uwierzyć,ale ponad 50 lat bywam w sanatoriach.Do tej pory było leczenie pulmonologiczne,wiele razy nad morzem,ale teraz przyszedł czas na reumatologię,bo kolano po operacji.
Zaglądam ciągle do przeglądarki,ale w kolejce do szpitala uzdrowiskowego to naprawdę po 2 numerki na tydzień.
Czekam,aż pewnie niedługo się doczekam.Najgorsza jest ta niepewność,gdzie i kiedy.
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 23 razy
Podziękowano: 120 razy

Post autor: Genever »

Narewko za Ciebie i Busko też trzymam kciuki. :kwiat:
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki..mocno trzymaj,oby skutecznie.
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kocham nasz Mazowiecki NFZ!.!
Mam to,o czym marzyłam.Busko,Włokniarz i do tego 28 dni!! Od 29 maja!!
ODPOWIEDZ