Leśnik w Sopocie od 29-04-26

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kuracjusz22
Na forum od: 11 lut 2026 09:03
Oddział NFZ: Dolnośląski

Leśnik w Sopocie od 29-04-26

Post autor: kuracjusz22 »

Witam. Jadę do Leśnika w Sopocie, turnus od 29-04-2026. Jeżeli ktoś jedzie w tym terminie, to niech się odezwie. Opinie o tym sanatorium - fatalne.
Awatar użytkownika
trop333
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2015 11:41
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękowano: 1 raz

Re: Leśnik w Sopocie od 29-04-26

Post autor: trop333 »

Opinie są fatalne, ale ja tam byłam i miło wspominam. Byłam przełom października /listopada. Pogoda jesienna, dzień krótszy. Nie narzekaj, wiosna budzi się do życia. Autobus przy Leśniku ma pętlę. Ja miałam autko, tyle co się nazwiedzałam to moje. Jedzenie ok, zabiegi miałam fajnie dobrane. Po obiedzie jeździłam na basen zabierając innych bez auta.
Wieczorne pogaduchy, ludzie którzy sami potrafili zorganizować sobie czas. Ja wyjechałam bardzo zadowolona czego i Tobie życzę.
Bellunia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 paź 2017 17:26
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 1 raz

Re: Leśnik w Sopocie od 29-04-26

Post autor: Bellunia »

Potwierdzam. Warunki kiepskie ale personel miły 😃byłam dawno w styczniu więc okres niekoniecznie fajny. Proszę wykupić bilet miesięczny na autobus i wtedy będzie łatwiej i taniej się przemieszczać. Do mola piechotą, powrót autobusem. Proszę też zabrać kijki buty sportowe. Sanatorium jest przy samym parku krajobrazowym, na dużo szlaków więc jest gdzieś chodzić. Miłego pobytu życzę. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ