Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Opinie są fatalne, ale ja tam byłam i miło wspominam. Byłam przełom października /listopada. Pogoda jesienna, dzień krótszy. Nie narzekaj, wiosna budzi się do życia. Autobus przy Leśniku ma pętlę. Ja miałam autko, tyle co się nazwiedzałam to moje. Jedzenie ok, zabiegi miałam fajnie dobrane. Po obiedzie jeździłam na basen zabierając innych bez auta.
Wieczorne pogaduchy, ludzie którzy sami potrafili zorganizować sobie czas. Ja wyjechałam bardzo zadowolona czego i Tobie życzę.
Potwierdzam. Warunki kiepskie ale personel miły byłam dawno w styczniu więc okres niekoniecznie fajny. Proszę wykupić bilet miesięczny na autobus i wtedy będzie łatwiej i taniej się przemieszczać. Do mola piechotą, powrót autobusem. Proszę też zabrać kijki buty sportowe. Sanatorium jest przy samym parku krajobrazowym, na dużo szlaków więc jest gdzieś chodzić. Miłego pobytu życzę. Pozdrawiam.