ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku :D , jesionka jest bardziej ekologiczna :lol: .
Odkąd zmniejszyli mi czas utrzymywania nagrań o połowę, to lawiruję, co wpierw oglądać :roll: . Przynajmniej dobre to, że wielosezonowe serie są co jakiś czas powtarzane....... nic w przyrodzie nie ginie :lol: . Bo wszechświat, to przecież perpetuum mobile.
A`propos przyrody, pięknie się zrobiło. Śnieżek od wczoraj delikatnie sobie prószy, drzewa ubrane w grubiutkie białe szaty, gawrony od rana wesoło kraczą i z gałązki na gałązkę skaczą :lol: . Już wczoraj późnym wieczorem, jasna poświata rozjaśniała okolicę...... prawie jak podczas nocy polarnej :lol: . Lekki mrozik powinien zatrzymać ten stan, przynajmniej przez jakiś czas :) .
A teraz do śniadanka i jak chodniki nie zaczną odśnieżać, to prostowanie będzie trzeba uskuteczniać na salonach :roll: ....... łóżeczko też jest dobre :lol: .
Miłego i ośnieżonego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

To fakt, ale lepiej brzmiało niż w karton. :lol:
Dzień dobry! :kwiat:
A propos jesionki :oops: , to właśnie przeczytałam artykuł na temat rozwoju leśnych cmentarzy w Niemczech. Czy u nas ktoś dostrzeże, że i na tym można zrobić biznes, o braku miejsc na pochówek nie wspomnę? :roll: Myślę, że część społeczeństwa byłaby już na to gotowa. :)
U mnie na śnieg to szansa jest może we wtorek, ale codziennie prognozy przesuwają te opady w czasie, więc... W lesie trochę go zostało, to idę go poudeptywać. :lol:
Miłego! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przejedź parędziesiąt kilometrów, przejdź parę i będziesz w krainie śniegu :D ....... tylko na południe, południe :lol: . Na północ to dopiero u Mikołaja świętego :P .
Tylko mocno udeptuj, co by na dłużej starczyło...... przynajmniej do następnych opadów :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję, ale nie skorzystam z porady. :oops: Wystarczy mi tego co mam u siebie, bo szukanie szczęścia tam gdzie nas nie ma, może być złudne. Lepiej odnaleźć je w tym, co mamy na co dzień. :)
Udeptane nie tylko przeze mnie. :D Miejscami to by na łyżwach pojeździł. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

U mnie ze dwadzieścia centymetrów naprószyło :roll: ....... drobniutki, rzadziutki i się uzbierało :lol: .
Wiaterek był, to jak się przechodziło wzdłuż szpaleru wysokich drzew, to zadymka się robiła że nic nie było widać na parę metrów......... a jakie chłodzenie :lol: . Niestety większość chodników nieodśnieżona, to się ciężej chodziło :roll: .
Podziękujesz jak spróbujesz :lol: ....... ale jak sobie tak życzysz :P .
Makaron z truskawkami podaję........ gryźniesz ? :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie marudź jak wszyscy Polacy. :roll:
Nie(przecinek!), dziękuję, bo jestem pełna. :mrgreen: Wyszło spontaniczne wyjście na kolację po sąsiedzku. :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Od jutra zmiana trybu życia, więc już powiem: Dobramoc z Tobą. :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobramoc :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , ooooo może jeszcze drukowanymi mi powiesz ? :P . O tej godzinie, to podejrzewam, że już jesteś syta....... albo może bardziej objedzona ? :lol: .
Ja narzekam ? :roll: , a gdzie tu widzisz marudzenie ? Informuję, że jedni mogli odśnieżyć, a inni maja to gdzieś czy ludzie się wywrócą i w najgorszym wypadku ręce czy nogi mogą sobie złamać :? .
Zmiana trybu ? czyżby niedosyt snu się aktywował ? ....... wreszcie ? :lol: .
Z drzew już pozrzucany, ale na ziemi śnieżek się utrzymuje przy pomocy pięciostopniowego mrozu :) .
Miłego i przyjemnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Miałam taką myśl. :P
Dzień dobry :kwiat:
Dla mnie to marudzenie, ale możesz to widzieć ze swojej perspektywy inaczej. :oops:
Niedosyt snu to się dopiero ewentualnie załączy. Mam na myśli zmianę trybu wolnego na przyspieszony. Nie przewidziałam jednak, że to nastąpi aż z takim impetem. :roll:
Miłego! :kwiat:
ODPOWIEDZ