Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam niedzielnie Pogaduszki
Ja z przyjemnością jajeczniczkę , to sztuka taką leciutką zrobić .
Wróciłam przed chwilą ze szpitala , trzeba było nakarmić pacjenta
na śniadanie była jajecznica ale zmrożona - okropność , zobaczymy co na obiad przygotują .
Dobrej niedzieli , pozdrawiam
Dzień dobry
Mroźny zimowy dzień ,zima nie odpuszcza .
Weekend wyjazdowy ,nie obecna .
Tylko Basia zagościła ,a pogaduszki ?
. Basiu zadowalácej rehabilitacji .
. Po rehabilitacji ,kontrolach ,bez żadnych leków ,.Więc jestem zadowolona z wszystkiego ..
.Tylko pozostaje mała sprawa ,operacja wyciągnięcie płytki z ręki ,trzeba oczekiwać ,bo tryb stabilny .
.Spokojnego miłego dnia pozdrawiam
Dzień dobry,
dziękuję Grażynko, ale myślę, że lekko uspokoi się - tak przynajmniej zawsze było .
Dzisiaj ostatki , kto gdzieś wychodzi to dobrej zabawy
pozdrawiam
Dzień dobry
Mroźnie ale trzeba wyleźć zrobić jakieś zakupy.
Wczoraj byłam w kinie na Wichrowych Wzgórzach. Polecam bardzo. Ekranizacja nie jest wiernym odtworzeniem książki, ale oddaje mroczny charakter epoki, toksyczne relacje i trudne wybory.
Dla mnie świetna muzyka, scenografia i gra aktorska.
Felice miało być rozważnie i romantycznie, miałam być uprzedzona i dumna a wichrzyłam po wzgórzach.....świetny film. Głównego aktora żeby nie małż to nawet bym udomowiła
Haj dzień dobry kawki, herbatki, kakałka.....małż chory bidulek to dziś naleśniorki i jajca na miętko
Witam ,
Wy kinowo, a ja bardziej rozrywkowo,
oj wytańcowałam się , do lata wystarczy
Felice, serdeczne życzenia
Princetko, jeszcze pogłaszcz czule i będzie zdrowy
Dzień dobry
Kolejny zimowy dzień na minusie ,słoneczko zaświeciło.
Felice ,wszystkiego najlepszego urodzinowego
Prince chłop chory to ,gorzej jak z dzieckiem .
Bibi po imprezie ,tanecznej ,ostatnio na kuracji w Busku Zdroju.
Miłe wspomnienia pozostały.
Spokojnego miłego dnia pozdrawiam