Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Super Zbyszku , że będziesz tam , gdzie lubisz być i to jeszcze z kolegą najlepszym a Twoją pracę , trudno nazwać nawet pracą , po prostu musisz być na swoim stanowisku pracy
Praca , pracą , ale nierealne , abym wybrała się w wakacje nad morze ... tak sobie ... pamiętasz jak często trudno było nawet spacerować .... psy , dzieci , hulajnogi , rowerki , wózki ....
Czerwiec , wrzesień to tak , ale nie wakacje .
Szanowanko
Potrzebuję prawdziwej opinii o ośrodku Arka Mega w Kołobrzegu.Ktoś może był tam ostanio ?
Przydzielono nam tam.a opinie na google są fatalne.W tym i informacje o rozdzielaniu małżeństw
Coś.ktoś z Was na ten temat???Tylko tak szczerze poproszę.brać coś ze zwrotów lepiej czy spokojnie można jechać tam?
Pozdrawiam...Duśka.
Dzień dobry
Dziś imprezka mnie czeka juz 7 lat brzdąc kończy
Duszyczko maj to chyba nagroda w Kołobrzegu nie czytaj opinni ludzie są coraz bardziej dziwni...
Zadzwoń zapytaj o pokój dwuosobowy i wszystko będzie jasne
Trza być bladym świtem to i pokój będzie dla Was lub pojechać dzień wcześniej o ile jest taka możliwość to także dobre rozwiązanie
Pakuj walizkę i homor towarzystwo masz własne a być może jakaś integracja...
Milego dnia Wam życzę
Duszyczka fakt rozdzielają małżeństwa jak jest więcej jak dwójek , znajomi tak byli , ale single też nie lepiej mają na 3 lub 4 , nie słyszałam żeby jedynki tam były
Powodzenia Duszyczko
Ja po ćwiczeniach na siłowni, po raz kolejny. Czuję sie może mocniejszą ale nie wiem , sobota I niedziela poćwiczę w domu troszkę
No muszę
Nie chcę zesztywnieć za młodu
Dobrego popołudnia
Duszyczko nie czytaj fejsbuka, bo się załamiesz opiniami.
Ja bym dzwonił o zwrot, ale wtedy musisz podać wcześniejszą datę wyjazdu, bo po terminie wyjazdu do Arki ci nie przesuną.
Przeglądam codziennie wszystkie grupy sanatoryjne na fejsbuku i marnie ta Mega wygląda, a jeszcze są tam jakieś domki czynne zimą i żeby je dogrzać stawiają w korytarzach jakieś grzejniki gazowe. Masakra.