Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć,
10 dni Princi
Moje szaleństwo umiarkowane , co nie zmienia faktu, że kolana napychają
Nic to , do wesela się naprawią
Kto nie ma słoneczka to przesyłam i dobrego dnia życzę
Haj dzień dobry kawki, herbatki, kakałka a może inki bo dziś taka zachcianka na śniadanko zapraszam na labneh i na kiełbaski z szynki na ciepło......ta grypa mnie wykończy
Witam,
skowronek z Ciebie Princi
Herbatka gorąca zadowoli mnie .
Wczoraj to nawet miałam chęć zaszyć się w jakiś kącik i wystawić facjatkę , pogoda była cudna
Dzisiaj podobna się zapowiada .
Dobrego dnia
Dzień dobry
Princisiu, jak tak cierpi to może skrócić tę męczarnię ?
Facet chory to tragedia…
Dzisiaj mam gości trzeba się brać za robotę. Miłego dzionka wszystkim.
Princi pisze: 21 lut 2026 07:08
Haj dzień dobry kawki, herbatki, kakałka a może inki bo dziś taka zachcianka na śniadanko zapraszam na labneh i na kiełbaski z szynki na ciepło......ta grypa mnie wykończy
Dzień dobry
Słońce nie wie co zrobić ileż można czekać na te promienie...
Princi mała podpowiedź weź pomęcz wymecz chłopa szybko pójdzie do roboty
Milego dnia