Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zbigniew165 pisze: 20 lut 2026 10:08
Czyli tak, jak napisałem jedynek tak jak by nie było, bo trzy lub cztery małe pokoiki to jak pisze Gienia tylko dla tych co przywiozą ze sobą aparat tlenowy z butlą lub będą miały poważne problemy zdrowotne, a był tam leczony też profil kardiologiczny. Nie wiem, jak jest teraz, czy też są osoby z takimi schorzeniami.
Jestem już po pierwszych konsultacjach tel. Trochę słabo to wygląda pod tym względem. Mailowo nie było nawet odzewu. Konkretne pytanie na początek, czy mam bezdech, bo niby już mają takie zgłoszenia-zapotrzebowanie na 1.Ale mam dzwonić po 15.03 , bo jeszcze nie mają listy kuracjuszy na ten turnus. Tak, że jakby pokrętne tłumaczenie recepcji.
Butle to ja mam , ale z gazem w aucie . Maskę "zorro" mogę im zawieść też . Jestem jednak dobrej myśli. Teraz jestem po za domem (wyjazd) , ale po powrocię będę kontratakował na wszystkie znane mi sposoby i jeszcze nie znane ,dla tego czekam na ewentualne podpowiedzi (mile widziane każde sugestie) od bardziej doświadczonych Koleżanek i Kolegów.
tygrys ostatecznie możesz zadzwonić do Działu Lecznictwa Uzdrowiskowego firmy Uzdrowisko Świnoujście S.A. będącej właścicielem wszystkich sanatoriów w Świnoujściu, a biura tej firmy mieszczą się dwie uliczki dalej od Adama i Ewy, na ul. Nowowiejskiego 2.
Ale to jest ostateczność w twoich staraniach.
W tym dziale mogą polecić recepcji twojego sanatorium, żebyś otrzymał jedynkę, jak też mogą nawet zmienić twój przydział na inny obiekt. Nawet po rozpoczęciu turnusu mogą cię przesunąć na inny obiekt, czego byłem świadkiem pracując w jednym z obiektów, gdzie mieliśmy na turnusie ok. 120 kuracjuszy z NFZ.