Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W Nocnych Rozmowach
A skąd wiesz, że będzie zgoda?
Masaż za wiele nie daje . A to co zaproponowałeś mnie nie dotyczy. Przecież nawet nie podjęłam jeszcze leczenia.
To po nocach błądzisz ? .
A skąd wiem że będzie zgoda ? ....... bo będzie rozmowa .
To chyba jesteś małej wiary . Masaż nie jednego uzdrawiał...... a przynajmniej pomagał . W akupunkturę wierzysz, a akupresura to odmiana akupunktury...... tyle że bez igieł .
Może szpulkę użyczyć ?...... czy masz sztamę z Ariadną .
Ta tak chcesz na łapu capu ? ....... bez gry wstępnej .
No coś Ty ...... jestem tylko samoukiem .
Jakoś zawsze wracam z tych manowców, więc zdaje się mam.
Nie wiem o czym mówisz. Chciałam tylko wejść i wyjść, a tu wejść nawet nie można. Mam skierowanie do dr. Siemieniewskiego.
Ups! A jakieś udokumentowane sukcesy chociaż są?
To dobrze, bo nie trzeba stukać 112 .
Widocznie drzwi są lewostronne....... albo skierowanie przeterminowane .
Ups, zapisków nie prowadzę....... tajemnica .
Wyjściowe, ale niewejściowe?
Ups, to w ciemno nie idę, chyba że w las, ale teraz to do Łóżkowic. Jutro z pracy wrócę ok. 19.00, to trzeba nabrać sił.
Dobramoc z Tobą
Cześć Aniołku , a może obrotowe ? .
Możemy i w las, jak lubisz na łonie natury ....... tylko nie w nocy .
Nabieraj sił, a słoneczko niech Ci w tym pomoże .
U mnie pogoda wiosenna się zrobiła. Błękitne niebo bez żadnej chmurki, a słoneczko sobie praży jak na Sycylii .
Miłego i słonecznego .
Był słoneczny
Dobry wieczór
W tej chwili powiem tylko: uff , bo na więcej nie mam siły, a trzeba się jeszcze do jutrzejszej dnia przygotować.
Miłego wieczoru