Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja już się przestałem dziwić , bardziej mogę być zaskoczony.
Jak im tam wygodnie. A jak zmarzną, to mogą się przytulić do szczurków...... też futrzastych .
To chcesz żebym strzelał do nich ? ....... czy sikał .
Wiaterek chmurki przepędził na południe...... i ukazało się w pełnej krasie słoneczko. Żeby jeszcze nocki były cieplejsze, to kwiatuszki wygrzewałyby się na balkonie .
Pożar zażegnany, przynajmniej na razie, ale czeka mnie więcej obowiązków, także może być mnie tu mniej.
Dziś już pomału bede zbierać się do nocnego odpoczynku. Dobramoc