Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zadek się zgadza ale na Urokliwym Zadoopiu nie ma kominka ..... do tego musiałbyś jeszcze wyglądać i śpiewać jak Freddie
Buteleczkę zawsze możemy otworzyć ......jakiegoś Amolu czy innego Vita Buerlecithin i już Nutka nam odpuści
Nie wiem dlaczego taki tragiczny ten film , może dlatego, że Nick przyjął taki image
Teraz tak trochę weselej , aż niewiarygodne jak młodsze pokolenie bierze się za utwory swoich starszych kolegów.
RóZnie to wychodzi, ale tutaj akurat jest oki
Bibi to wczorajsze było takie ujmujące i na wczoraj bardzo na miejscu
Wielkim specjalistą od emisji głosu nie jestem, ale jak dla mnie Patrycja Markowska żeby nie tatuś to kariery by nie zrobiła.