Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hejka
Po śniadanku, pościel zmieniona, nieświeża odłożona na górę prania Pralka może będzie może we wtorek
Boleściwie strasznie, więc może udam sie do lekarza po skierowanie do szpitala.
Waga mnie nie lubi pokazuje dziwne cyfry
Dołączam do kawy nie ma słońca na razie ale ma być
19 stopni
Dobrego dnia życzę
Dzień dobry
Dziś to ja sie wyspałam i chyba zaspałam na kawe z Wami
Tu 2 dzień pada deszcz...no cóż coś za coś roślinność przepiękna susza im nie grozi
Miłego dnia Wam życzę
Andrzeju a i owszem kraj depresyjne położenie ma ,ale holendrzy żyją inaczej aniżeli przeciętny starszy polak kanapa i sklep w kropki
Deszcz nie deszcz aktywność u nich jest duża pogoda jest zawsze kwestia odpowiedniego ubrania...
Ja tu przebywam gościnnie dla mnie to duża odmiana
Wladnie zlałam nalewkę wiśniową
Delektuję się tym, co się do słoja nie zmieściło
Pyszne i tak przed południem
Rodzinka na obiedzie będzie, przygotowania poczynione.
Zapraszam na południową kawę