Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
a ja już po swoim turnusie, od tygodnia próbuje wrócić do rzeczywistości. A łatwo nie jest. widzę,ze teraz przydzielane są piękne miesiące, nigdy jeszcze nie byłam w miesiącach letnich w sanatorium. Troszkę Wam zazdroszczę, ale ze swojego poby6tu jestem tak bardzo zadowolona,że nawet mroźny luty tego nie zmieni. Okazuje się,że nawet w malutkim ośrodku, bez basenu i wypasionego baru można się świetnie bawić.
Informacja dla Zainteresowanych. DOW NFZ - e-skierowanie poszło koniec września 2025 a przydział od 27 czerwca Duszniki Zdrój - Chemik. A więc okres oczekiwania ok. 9 miesięcy.
A jak u pozostałych z dolnośląskiego?
21 lutego 2026 r. miałem numer w przeglądarce 11546 a dzisiaj tzn. 20 marca 2026 r. - 6082. Reumatologia. Przez miesiąc ubyło
5464 numerów. A jak przydziały w dolnośląskim?
Serdecznie proszę o informacje jakie terminy realizacji skierowań w ramach NFZ obecnie przydzielą w dolnośląskim. Z góry dziękuję za wszelkie informacje z tym związane. Pozdrawiam Tych co już otrzymali skierowania i Tych, którzy cierpliwie oczekują w kolejce.
andrzejm1954 pisze: 25 mar 2026 12:54
Serdecznie proszę o informacje jakie terminy realizacji skierowań w ramach NFZ obecnie przydzielą w dolnośląskim. Z góry dziękuję za wszelkie informacje z tym związane. Pozdrawiam Tych co już otrzymali skierowania i Tych, którzy cierpliwie oczekują w kolejce.
Andrzejm1954 przeczytaj wcześniejsze posty to będziesz miał informacje.