Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeżeli termin zwracającego skierowania jest powyżej dwóch tygodni,to takie skierowanie wkładają do puli bieżących wystawianych skierowań. Jeżeli dzwoni się samemu po zwroty,to termin jest tylko do dwóch tygodni do wyjazdu
Kolejna osoba dostała skierowanie i to nas z nad morza nad morze i fajnie jest to raczej na pewno zwrot...
Gryf ...hm widziałam przechodząc nic nie wniosę ale chyba są dwa obiekty o tej nazwie
Tak Atinko tam jest jeszcze gryf 2 ten mój jest na Waszngtona ale nic o nim nie wiem jest starszy a na basen trzeba.iść podobno do muszelki tyle się dowiedziałem pozdrawiam