Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
tak, tak, z niecierpliwością wyglądałam czerwonych glanów
Miłe wspomnienia , szybko, o co jeszcze zapytać ???
Pamiętasz autograf na ... Twoim ciele ?
uściski i do zobaczenia
Witam Melomanów Bibi te czerwone glany wciąż mam. Rzadko w nich chodzę bo były już naprawiane. Teraz mam czarne z haftowanymi czerwonymi różami....ot taka księżniczkowa fanaberia Ten potargany sweterek też leży w szafie ale autografy z pewnych części ciała niestety pozostały tylko na zdjęciach i w pamięciach......mam taką nadzieję, że nie tylko w naszych ale i w ich