ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Taa, bo Ty myślisz, że oni wszyscy mieszkają w namiotach na pustyni, a burze piaskowe są codziennie, przez okrągły rok. :roll: Mężczyźni nie zasłaniają twarzy, jedynie w wyjątkowych sytuacjach, takich np. jak wspomniałeś. Natomiast jeśli chodzi o kobiety to zależy od miejsca /nie zawsze kraju/, najbardziej od wyznania. Ale przede wszystkimi to zasłaniają włosy, a nie twarz. W dużych miastach, w krajach bardziej otwartych, to nawet hidżabu nie noszą. :o
A zapach, nie ważne czy się myją i czym się myją, kobieta pachnie inaczej niż mężczyzna i kropka. :oops: :) Widzę, że u Ciebie w szkole zabrakło edukacji życiowej. :P
Dużo udało mi się dziś zdziałać, cieszę się z tego bardzo. :D Szczególnie, że tydzień z napiętym planem, bo zaczynam od środy rehabilitację, trochę wcześniej niż planowano pół roku temu. W ubiegłym tygodniu kobitka zadzwoniła z pytaniem, czy mi to pasuje. A mnie to sporo ułatwia, bo po pierwsze kolejna wizyta, którą miałam w godzinach pracy przesunęła mi się na późniejszą godzinę :D i jeden problem mam już z głowy / na drugą też już sobie zwolnienie załatwiłam :D , została jeszcze jedna, ale myślę, że tu mi pomoże rodzinna, tylko jeszcze nie dzwoniłam, bo nie mam kiedy :roll: . / Także Wszechu działa na moją korzyść, czasem wystarczy puścić problem swojemu biegowi i nie zamartwiać się. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Cieszę się, że Ci się układa :D . To może żeby mi się też układało, to też będę popuszczał :lol: . Dobrze że u mnie mniej zawirowań ;) .
No widzisz, a Ty się przejmujesz czy noszą i czy się myją :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To jest bardzo dobry dzień. :D Może to efekt rytuału na jego początku? :? :) Jeszcze mam teraz w planach łyżwiarstwo i opowieści o Wikingach. :D
Popuszczanie może tylko skutkować nieprzyjemnym zapachem, tego nie doradzam, ale sam decydujesz. :P
Ja się przejmuję? :? To Ty masz problem z odróżnieniem. Ja nie planuje łapać szejka jak Ty. :P :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I oby było ich jak najwięcej, a przynajmniej znacznie więcej niż tych takich sobie :D .
Pampers nie przepuszcza...... zapachów też :P .
Ja Ci tylko zaproponowałem opcje sytuacji z ograniczonymi wyjściami...... a Ty zaczęłaś otwierać po kolei drzwi :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Skoro lubisz nosić taki balast, to kto bogatemu zabroni. :lol:
Nieprawda, odrzucając te propozycje, zamykałam, a nie otwierałam te drzwi, ale Ty uparcie pchałeś je z drugiej strony, starając się je wciąż otwierać. :P Oświadczam, że zakładam na nie kłódkę. ;) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jaki balast ? :roll: , wiesz jakie są lekkie i mięciusie...... tylko troszku za ciepło w nich :lol: .
Otwierałaś żeby przekonać się co za nimi :P ...... a masz tyle kłódek ? :roll: , może lepiej zabić gwoździami ? :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Lekkie do póki nie nawalisz. :oops: ;) :lol:
Reszta jest milczeniem, bo drzwi zamknięte i zaklęte. :P
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobramoc z Tobą :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobramoc :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , może nawalę, a może nie :roll: ....... jeszcze samodzielnie się poruszam :P .
Na siedem czy dwanaście pieczęci ? :lol: .
Słoneczko wyjszło, ale dalej chłodnawo....... tylko pięć na plusie :roll: .
Lekki rozruch, żeby się przypadkiem nie przegrzać, śniadanko i papierologia...... jak mi się nie chce :oops: .
Miłego i pogodnego :D .
ODPOWIEDZ