Pierwszy wyjazd do sanatorium,prosze o pomoc.

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Re: Pierwszy wyjazd do sanatorium,prosze o pomoc.

Post autor: Gosia43 »

Przeczytałam waszw wpypowiedzi. I musze powiedzieć że poniekąd macie racje. To wszysko zależy od ośrodka sanatoryjnego.
Co do rezerwacji pokoji. Te jedynki to wielki kłopot ja tam zawsze wole 2 lub 3 jest przynajmiej z kim porozmawiać.A do innych też tża się umieć dostosować.Zawsze sobie najlepiej na początku powiedzieć co i jak, by potem nie było zgryzów. Jeśli komuś przeszkadza chrapanie to pogwizdać albo kapciem rzucić i po sprawie. A zbiegi nawet z NFZ można mieć 5 ja przynajmiej tak mam zawsze. I za masaże wodne jak i suche też są za darmo przydzielane przez lekarzy.Przynajmiej tak jest w Jedline Zdrój, Szczawnie Zdrój, Lądku Zdrój,Dąbkach i Polanicy Zdróji zapewne w innych kurortach również.-Życze miłego dnia
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Gosiu43 mam dzisiaj taki dzień na NS i nie tylko ,trochę smutny :( ,ale to nie ważne ,to taki mój dzień :( ale wszystkim życzę samych pieknych ,spokojnych dni ,miłych wyjazdów ,miłych wspomnień ,miłych powrotów :) wszystkiego co najpiękniejsze ,naszym Panom i oczywiscie nam pięknym kobietkom :) do miłego usłyszenia
andzelika
forumowicz

andzelika pisze:Kasa nie pisz postów cytując wypowiedzi innych ,tylko klikaj pod postem na :ODPOWIEDZ i pisz treść ,ponieważ podkurzysz ;) :lol: admina ,a jak admina podkurzysz to da ci bana :o nie banana :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:
forumowicz

andzelika pisze:emik ,a gdzie fundują takie masaże?
Kudowa Zdrój, Polanica Zdrój, Sopot w ramach zabiegów refundowanych przez NFZ. :)
forumowicz

Witaj Rychu co Ci tak z rana do śmiechu :?: :lol: chcesz banana za te bużki :?: żartowałam pozdrawiam :)
forumowicz

Jestem zaspana jeszcze ;) w tych sanatoriach niestety nie byłam ,może kiedyś trafię ,w zyciu czasami gdzieś ,na coś ,albo na kogoś ;) można trafić ;)
forumowicz

Witam ,wreszcie wracam ,powoli do życia ,ale się tutaj dzieje :)
Pozdrawiam 8-)
Awatar użytkownika
beab
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 10:23

Iwonicz Zdrój SANVIT

Post autor: beab »

Może ktos był w tym sanatorium? jak jest z opłatami za pokój , bo dzwoniłam ale odezwała sie nie zbyt przyjemna pani i poinformowała mnie , ze wszystkiego dowiem sie na miejscu
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Witaj, jesteś bardzo blisko... zerknij na - http://www.nasze-sanatorium.pl/finansowanie.html
Wszystko zależy od tego kto Cię kieruje (ZUS, NFZ), rodzaju pokoju jaki Ci przydzielą, sezonu....
W tym linku znajdziesz wszystko.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
beab
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 10:23

Post autor: beab »

Jadę z NFZ 22kwiecien-13 maj dzieki za odpowiedź
ODPOWIEDZ