Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W latach 80- 90 w Gliwicach u babuni też trzeba było walczyć z oknami co tydzień a parapety to praktycznie co dzień .
Haj dzień dobry ja tradycyjnie jak co rok okien na święta nie myję. Mogę poświadczyć że żurek i te inne smakołyki na stole smakują tak samo. A teraz kawy, herbatki ?
Dzień dobry Princi
Ja standardowo nic, oprócz barszczyku i salatak
Okna " czyste"- umyje mąż
Na święta do Rodziców. Dobrze, że jeszcze
Oj tam 2 dni
Pozdrawiam
Cześć,
Ewa , wyleciało mi z głowy gdzie mieszkasz , tak, jak wszystko działało to nie ma co się dziwić
Słoneczko gdzieś się przyczaiło, okna już dawno umyte , dzisiaj fryzjer, doktor i jakieś zakupy
miłego
Dzień dobry
Zimny ,chłodny dzień .niech już będzie cieplej.
Ostatnie przygotowania do Wielkanocy .
Fryzjer ,paznokcie pozostają na koniec
Nic nowego ,codzienność .
Ogród pracę ce na ukończeniu ,to zadowala
Niech dzień będzie spokojny ,pogodny ,pozdrawiam
Witam,
tak, co jak co ale czas w miejscu nie stoi .
Czas zabrać sie za kulinaria świąteczne , niby przygotowuję coraz mniej ale jest tego trochę.
Koniec kwartału ? - czas na premię o ile dobrze się pracowało
Grażynko, ja jeszcze swojej hortensji nie odkryłam , w ub roku przymroziło mi
Spokojnego dnia
Haj dzień dobry Niby kwiecień a rano siwo na łąkach. Miau jeszcze się "marcuje" i ma w kocim nosku przygotowania do świąt
Ja najchętniej wyprowadziłabym walizeczkę na spacerek Na razie kawka, dla chętnych herbatka a potem idę do garkolandii.
Miłego dnia
Dzień dobry,
ja już wróciłam ze sklepu , uplanowałam sobie ozorki w galarecie i lipa , ozorków niet
nic to , obejdzie się ale ogóreczki na małosolne kupiłam
Dobrej pracy Martinko.
Princi , tak czekałam kiedy ta walizeczka szczypnie Cię za zadek
spokojnie święta szykuj życiobiorcom, a nie myśl o drogach szybkiego ruchu
Ja jeszcze do doktora muszę dzisiaj wyskoczyć , bardzo mnie prosił , nie mogłam odmówić
miłego