Witam Wszystkich cieplutko, jestem szczęśliwa
sprawdziłam i nr brak, a przyznano już sanatorium

Gratulacje a mnie martwi że już dzielą na wrzesieńnike1972 pisze: 30 mar 2026 16:17 Dzień dobry![]()
![]()
![]()
Witam Wszystkich cieplutko, jestem szczęśliwa![]()
, rano numerki spadły z 274 na 240, a przed końcem pracy, przed godz 15
sprawdziłam i nr brak, a przyznano już sanatorium![]()
![]()
ZAKŁAD LECZNICTWA BORKOWO - POŁCZYN-ZDRÓJ SOBIESKIEGO 13, a termin 21.08-11.09.2026, jest super, marzenia spełnione, bo nie dostałam w same wakacje (mniej ludzi), ścieżki rowerowe, nigdy tam nie byłam i blisko morze - można popołudniem podjechać nad morze lub na całą niedzielę, oj cieszę się bardzo, ciekawa jestem czy ktoś jeszcze jest zadowolony i spełniły się jego marzenia, pozdrawiam i życzę spełnienia marzeń
![]()
![]()

No ja też w kwietniu dostanę ten WYROKKornelia123 pisze: 30 mar 2026 17:32 Nike 1972
Gratuluję przydziału sanatorium![]()
Cierpliwie czekam na mój przydział.
W kwietniu się dowiem, pewnie będzie to wrzesień.

Fajne miejsce, znajoma była w Borkowie w 2023 roku, z tego co pamiętam to była w jedynce ale typu studio, czyli miała wspólną łazienkę z koleżankami z dwójki obok.Klimatyczne miejsce, doskonałe na spacery, czy rower. Była też na wycieczkach, Berlin, Kołobrzeg.nike1972 pisze: 30 mar 2026 16:17 Dzień dobry![]()
![]()
![]()
Witam Wszystkich cieplutko, jestem szczęśliwa![]()
, rano numerki spadły z 274 na 240, a przed końcem pracy, przed godz 15
sprawdziłam i nr brak, a przyznano już sanatorium![]()
![]()
ZAKŁAD LECZNICTWA BORKOWO - POŁCZYN-ZDRÓJ SOBIESKIEGO 13, a termin 21.08-11.09.2026, jest super, marzenia spełnione, bo nie dostałam w same wakacje (mniej ludzi), ścieżki rowerowe, nigdy tam nie byłam i blisko morze - można popołudniem podjechać nad morze lub na całą niedzielę, oj cieszę się bardzo, ciekawa jestem czy ktoś jeszcze jest zadowolony i spełniły się jego marzenia, pozdrawiam i życzę spełnienia marzeń
![]()
![]()