Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień dobry. Mam skierowanie do sanatorium Stare Łazienki w Iwonicz - Zdrój. Czy był ktoś ostatnio w tym sanatorium i ma jakieś informacje na bieżąco . Wiem mam wpisać w lupkę , ale tam informacje są z 2021 roku , to raczej mało aktualne. Chodzi mi o takie ogólne informacje , od strony nas kuracjuszy , bo na miejsce już dzwoniłam i ogólnie coś wiem. Jak pokoje , czy coś trzeba dodatkowo wziąć (kubek , sztućce , czajnik ) , czy posiłki na miejscu , bo na zabiegi się dochodzi .Będę wdzięczna za jakieś nowsze info. Pozdrawiam.
Ponawiam swoje pytanie , może ktoś się odezwie , kto jedzie do sanatorium Stare Łazienki od 26.08-16.09.2026 do Iwonicza Zdrój, a może ktoś jest obecnie , albo był w ostatnim czasie i ma jakieś aktualne informacje. Pozdrawiam .